Πλοήγηση ανά Συγγραφέα "Αλατσής, Σεργκέϊ-Κωνσταντίνος"
-
Έλεγχος των τροφίμων και ποτών στην ξενοδοχειακή βιομηχανία με την χρήση του Fidelio.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
Συγγραφείς: Αλατσής, Σεργκέϊ-Κωνσταντίνος; Κωνσταντινομανωλάκης, Σταύρος
Ημερομηνία δημοσίευσης: 22-02-2011Το θέμα της πτυχιακής έχει ως αντικείμενο τη μελέτη του ελέγχου τροφίμων και ποτών και τη συμβολή του ξενοδοχειακού προγράμματος FIDELIO σ’ αυτόν. Το πρώτο μέρος περιλαμβάνει την πρότυπη άσκηση του ελέγχου στις επιχειρήσεις. ...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες