• Η βιταμίνη Ε και τα συμπληρώματά της στην πρόληψη και στη θεραπεία χρόνιων νοσημάτων.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Γιαννή, Βανέσσα; Καταρχιά, Ευαγγελία; Παπασπύρου, Νίκη
    Επιβλέπων καθηγητής: Φραγκιαδάκης, Γεώργιος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 23-07-2014
    Η βιταµίνη Ε είναι µια λιποδιαλυτή βιταµίνηπου αποθηκεύεται σε πολλούς ιστούς, µε κυριότερο το λιπώδη ιστό. Περιλαµβάνει οκτώ χηµικές ενώσεις, που οµαδοποιούνται σε δύο κατηγορίες: τις τοκοφερόλες και τις τοκοτριενόλες. Η ...