• Διοίκηση ολικής ποιότητας στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, με ειδική αναφορά στον αγροτουρισμό.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων
    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
    Συγγραφείς: Κουταλά, Μαρία; Τσιλινκερίδου, Μαρία
    Επιβλέπων καθηγητής: Φραγκούλης, Αντώνιος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 22-03-2010
    Το θέμα που πραγματεύεται η παρούσα πτυχιακή εργασία, αφορά στην εφαρμογή της Διοίκησης Ολικής Ποιότητας, μιας μορφής Management, όπως μπορεί αυτή να εκφράζεται και μέσω διάφορων προτύπων (ISO, HACCP κτλ) προκειμένου να ...