• Διατροφή και Άνοια.

    ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (ΣΕΥ), Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Τσούμα, Μαριάνθη; Σωπασή, Δήμητρα
    Επιβλέπων καθηγητής: Σφακιανάκη, Ειρήνη
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 2021-10-27
    Μια διατροφική προσέγγιση για την επιβράδυνση, πρόληψη ή διακοπή της εξέλιξης της άνοιας είναι μια στρατηγική που υπόσχεται πολλά θετικά αποτελέσματα και αξίζει να διερευνηθεί περισσότερο. Πολλά επιδημιολογικά δεδομένα ...