• Βιοσυσσώρευση βαρέων μετάλλων σε λαχανοκομικά είδη.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων
    Συγγραφείς: Γαλανάκη, Ελπίδα-Καλλιόπη
    Επιβλέπων καθηγητής: Γουμενάκη, Ελένη
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 2019-05-21
    Η κατανάλωση λαχανοκομικών προϊόντων είναι απαραίτητη για μια ισορροπημένη διατροφή καθώς περιέχουν πλήθος θρεπτικών συστατικών που συμμετέχουν καθοριστικά στη σωστή λειτουργία του μεταβολισμού και στη διατήρηση της υγείας. ...
  • Μεταβολική και φωτοσυνθετική μελέτη της επίδρασης της αυξημένης αλατότητας στην κρητική ποικιλία p. Vulgaris Var. Ασπροκόλι.

    ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., Σχολή Γεωπονικών Επιστημών (ΣΓΕΠ), ΠΜΣ Εφαρμοσμένη Επιστήμη και Τεχνολογία στη Γεωπονία
    Συγγραφείς: Γαλανάκη, Ελπίδα-Καλλιόπη
    Επιβλέπων καθηγητής: Λουλακάκης, Κωνσταντίνος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 2023-07-24
    Tα φυτά εκτίθενται συχνά σε μια πληθώρα δυσμενών περιβαλλοντικών συνθηκών που εμπλέκονται στα διάφορα στάδια του βιολογικού τους κύκλου και ως εκ τούτου αποτελούν σοβαρές απειλές για τη βιωσιμότητα της απόδοσης των ...