• Η διατροφική αξία της σταφίδας.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Γοργία, Μάρθα
    Επιβλέπων καθηγητής: Σπυριδάκη, Ασπασία
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 11-09-2015
    Η σταφίδα σήμερα θεωρείται από τις πιο υγιεινές και ωφέλιμες για τον άνθρωπο τροφές και η σπουδαιότητά τους ανάγεται ήδη στην αρχαιότητα δίχως να πάψει ποτέ να αποτελεί σημαντικό εφόδιο δύναμης, ευεξίας και υγείας. Μαζί ...