Πλοήγηση ανά Συγγραφέα "Kyriazopoulou, Vasiliki"
-
Ανακύκλωση και αναβάθμιση αποβλήτων της βιομηχανίας τροφίμων για τη χρησιμοποίηση στη διατροφική αλυσίδα. Μύθος ή πραγματικότητα;
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς: Ντελή, Σοφία; Παντελιού, Αγγελική; Κυριαζοπούλου, Βασιλική
Επιβλέπων καθηγητής: Ιγνατιάδης, Παναγιώτης
Ημερομηνία δημοσίευσης: 19-05-2009Οι Ευρωπαϊκές βιομηχανίες τροφίμων, παράγουν περίπου 30 εκατομμύρια τόνους αποβλήτων ετησίως, όπου οι περισσότεροι από αυτούς καταλήγουν είτε ως υλικά οδόστρωσης, είτε ως χαμηλής ποιότητας λίπασμα ή ζωική τροφή χωρίς καμία ...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες