• Επιλογή Τροφίμων και Συμμόρφωση στη Μεσογειακή Διατροφή: Αγρίνιο.

    ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (ΣΕΥ), Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Τσόλκα, Ιωάννα
    Επιβλέπων καθηγητής: Σφακιανάκη, Ειρήνη
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 2020-11-05
    Η επιλογή τροφίμων αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για τη καλή υγεία του οργανισμού. Σκοπός της παρούσας πτυχιακής εργασίας είναι η διερεύνηση των παραγόντων που συμβάλλουν στην επιλογή τροφίμων και η συμμόρφωση με τη ...
  • Επιλογή τροφίμων και συσχέτιση με την Μεσογειακή Διατροφή κατοίκων από την περιοχή Αρίλλα Μαγουλάδων Κέρκυρας.

    ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (ΣΕΥ), Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Μουζακίτη, Ιωάννα
    Επιβλέπων καθηγητής: Σφακιανάκη, Ειρήνη
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 2020-04-01
    Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι να διερευνήσει τις διατροφικές συνήθειες των κατοίκων στην περιοχή Αρίλλα Μαγουλάδων Κέρκυρας. Ειδικότερα μελετώνται τα επίπεδα συμμόρφωσης τους με την μεσογειακή διατροφή, καθώς και οι ...