Πλοήγηση ανά Λέξεις κλειδιά "καρδιαγγειακά νοσήματα"
Αποτελέσματα 1-3 από 3
-
Η διατροφική αξία του αυγού και η θέση του στη διατροφή των ατόμων με υψηλό καρδιαγγειακό κίνδυνο.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 2017-02-20Η καρδιακή ανεπάρκεια αποτελεί μείζον πρόβλημα δημόσιας υγείας και έχει διάφορους παράγοντες κινδύνου όπως η αρτηριακή υπέρταση και η εκδήλωση εμφράγματος μυοκαρδίου. Έτσι κάποιος ο οποίος νοσεί από καρδιαγγειακά νοσήματα, ... -
Ο ρόλος της μεσογειακής διατροφής στην πρόληψη καρδιαγγειακών νοσημάτων.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 2018-11-06Σκοπός της εργασίας η ανάδειξη της σημαντικότητας του διατροφικού προφίλ και της σωματικής άσκησης στα καρδιαγγειακά νοσήματα. Έρευνα πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 35 ηλικιωμένων ατόμων (ΜΟ ηλικίας 70 έτη) στο Κ.Α.Π.Η. ... -
Τα τρανς λιπαρά οξέα στη διατροφή μας.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 2017-12-05Στην παρούσα πτυχιακή εργασία αναλύεται η χημεία των τρανς λιπαρών οξέων, γίνεται αναφορά στις κατηγορίες στις οποίες χωρίζονται και εξηγείται πως δημιουργούνται σε κάθε περίπτωση. Παρουσιάζεται η ιστορική αναδρομή της ...