• Βρώσιμα Μούρα: Βιοδραστικά Συστατικά και Οφέλη στην Υγεία

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Ευθυμίου, Έλενα
    Επιβλέπων καθηγητής: Σπυριδάκη, Ασπασία
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 2016-04-20
    Μια υγιεινή διατροφή θα πρέπει να περιλαμβάνει σε καθημερινή βάση φρούτα και λαχανικά σε επαρκή ποσότητα, καθώς με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσαν να προληφθούν σοβαρές ασθένειες όπως τα καρδιαγγειακά και κάποιοι τύποι καρκίνου. ...
  • Ηλικιωμένοι και βιταμίνη D

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Λιάλιου, Ειρήνη; Συριώδη, Δέσποινα
    Επιβλέπων καθηγητής: Σφακιανάκη, Ειρήνη
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 2016-07-15
    Η παρούσα εργασία με θέμα « Ηλικιωμένοι και βιταμίνη D» επικεντρώνει το ενδιαφέρον του αναγνώστη στην σπουδαιότητα της ύπαρξης της βιταμίνης και στα επιθυμητά επίπεδα ιδιαίτερα στην τρίτη ηλικία. Η βιταμίνη D είναι πολύ ...