• Η κρητική διατροφή ως παράγων ανάπτυξης της περιφέρειας Κρήτης

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
    Συγγραφείς: Ανδρουλάκη, Ευαγγελία; Μαυρονύκτης, Νικόλαος
    Επιβλέπων καθηγητής: Τερζάκης, Δημήτριος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 2016-06-22
    Η παρούσα πτυχιακή εργασία έχει ως στόχο να αναδείξει την κρητική διατροφή και ιδιαίτερα το πώς μπορεί αυτή να συμβάλει στην ανάπτυξη της Περιφέρειας Κρήτης. Έγινε προσπάθεια να προσδιοριστεί τι ακριβώς είναι η κρητική ...