Πλοήγηση ανά Λέξεις κλειδιά "σοκολάτα"
Αποτελέσματα 1-2 από 2
-
Η διατροφική αξία της σοκολάτας, η ιστορία της και οι ιδιότητες της στον ανθρώπινο οργανισμό.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 27-03-2013Στην παρούσα εργασία πραγματοποιείται βιβλιογραφική διερεύνηση της χρήσης και κατανάλωση σοκολάτας, καθώς και τις επιδράσεις της στην ψυχική και σωματική υγεία του ανθρώπου. Η ιστορία της αρχίζει πολλά χρόνια πριν (500-600 ... -
Τα αντιοξειδωτικά της σοκολάτας.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 27-03-2013Από τα αρχαία χρόνια, η σοκολάτα έχει χρησιμοποιηθεί ως φάρμακο για ιατρικούς σκοπούς, άλλα και σήμερα, προτείνεται για την πρόληψη διαφόρων χρόνιων νοσημάτων. Το κακάο και τα προϊόντα του έχουν αποτελέσει αντικείμενο ...