• Management επισιτιστικών επιχειρήσεων σε ξενοδοχειακές μονάδες- οργάνωση και διοίκηση προϊόντων και υπηρεσιών. Μελέτη περίπτωσης σε ξενοδοχεία νομού Λασιθίου.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων
    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
    Συγγραφείς: Στεφανάκη, Αρτεμις
    Επιβλέπων καθηγητής: Απλαδάς, Γεώργιος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 08-02-2012
    Κατά τις τελευταίες δεκαετίες, στη χώρα μας αλλά και στον κόσμο η ανάπτυξη της επισιτιστικής βιομηχανίας είναι αλματώδης. Η Ελλάδα πάντα υπήρξε ένας από τους χώρους που υποστήριξαν σθεναρά τον θεσμό της φιλοξενίας, σε βαθμό ...
  • Σύνθεση και εφαρμογή menu ιδρυμάτων. Μελέτη περίπτωσης σπουδαστικής λέσχης ΤΕΙ Κρήτης.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων
    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
    Συγγραφείς: Αγγελάκη, Δέσποινα
    Επιβλέπων καθηγητής: Απλαδάς, Γεώργιος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 19-08-2013
    Το αντικείμενο της παρούσας εργασίας είναι η μελέτη και δημιουργία μενού ενός εκπαιδευτικού ιδρύματος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Σε πρώτη φάση θα μελετηθούν τα διαθέσιμα εδεσματολόγια που μπορούν να λειτουργήσουν σε μια ...