• Εξοπλισμός και αρχιτεκτονική κεντρικής κουζίνας ξενοδοχείου 5* (έρευνα αγοράς, προϋπολογισμός, κατόψεις).

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων
    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
    Συγγραφείς: Δουκάκης, Νικόλαος
    Επιβλέπων καθηγητής: Τριανταφύλλου, Γεώργιος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 13-12-2011
    Η μελέτη για τον εξοπλισμό και της αρχές οργάνωσης μιας κουζίνας 5* καθορίζεται με σαφήνεια από τις αρχές του HACCP και της προϋποθέσεις που εισάγει αυτό . Εκτός αυτού ο εκάστοτε ερευνητής πρέπει να λάβει υπόψη κάποιες ...