• Έλεγχος Δεικτών Μικροβιολογικής ποιότητας τριών Π.Ο.Π μαλακών τυριών.

    ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (ΣΕΥ), Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Ρόκου, Γεωργία-Ταξιαρχούλα
    Επιβλέπων καθηγητής: Λαπιδάκης, Νικόλαος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 2023-10-26
    Στην εργασία αυτή μελετήθηκε το μικροβιολογικό φορτίο, των προστατευόμενων ονομασίας προέλευσης μαλακών τυριών Κατίκι Δομοκού, Ξύγαλο Σητείας, Γαλοτύρι και τη μεταβολή τους κατά την παραμονή τους σε συνθήκες συντήρησης ...
  • Προσδιορισμός του επιπέδου ανθρωπογενούς ρύπανσης στο παλιό λιμάνι Χανίων.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών (Σ.Εφ.Ε), Τμήμα Μηχανικών Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος Τ.Ε.
    Συγγραφείς: Μπαμπάλα, Αγγελική
    Επιβλέπων καθηγητής: Σταυρουλάκης, Γεώργιος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 2020-07-09
    Η διεθνής τουριστική αναγνωσιμότητα του Ενετικού Λιμένα των Χανίων επιβάλλει την εφαρμογή περιβαλλοντικής πολιτικής για την προστασία της θαλάσσιας περιοχής που τον περιβάλλει. Η διατήρηση υψηλών ποιοτικών χαρακτηριστικών ...