• Η επίδραση του γιββεριλλικού οξέος στην πατάτα.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Φυτικής Παραγωγής
    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων
    Συγγραφείς: Βορδοναράκη, Μαρία
    Επιβλέπων καθηγητής: Ασκιανάκης, Χρήστος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 29-02-2008
    Σε όλες τις περιπτώσεις μετά την επέμβαση με το διάλυμα της γιββεριλλίνης στα φυτά, το μεγαλύτερο ποσοστό των παραγόμενων κονδύλων είναι μεσαίου μεγέθους σε σχέση με τους παραγόμενους κονδύλους των φυτών του μάρτυρα, ...
  • Η πατατοκαλλιέργεια στη Νάξο.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Φυτικής Παραγωγής
    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων
    Συγγραφείς: Λιοφάγου, Δέσποινα
    Επιβλέπων καθηγητής: Μπαριτάκης, Δημήτριος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 29-02-2008
    Σε αυτή την πτυχιακή εργασία αναφερόμαστε στην πατατοκαλλιέργεια στη Νάξο και την παραγωγή πιστοποιημένου πατατόσπορου που χρησιμοποιείται ως πολλαπλασιαστικό υλικό σε άλλες περιοχές της Ελλάδας. Περιγράφονται συνοπτικά ...