• Η σημασία της διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας στη λειτουργία ενός παραγωγικού συστήματος.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
    Συγγραφείς: Κουτάντου, Μαργαρίτα
    Επιβλέπων καθηγητής: Ρομπογιαννάκης, Ιωάννης
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 22-12-2014
    Ένα παραγωγικό σύστημα για να μπορέσει να λειτουργήσει σωστά χρειάζεται κάποιους πόρους. Αυτοί είναι οι πρώτες ύλες, η ανθρώπινη εργασία, ο τεχνολογικός εξοπλισμός και το κεφάλαιο. Με το συνδυασμό αυτών των πόρων και μόνο ...
  • Η σημασία του ανθρώπινου παράγοντα στην επίτευξη των στόχων της επιχείρησης.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Λογιστικής
    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής
    Συγγραφείς: Μουμούτζη, Χρυσούλα; Χατζηαναστασίου, Παναγιώτης
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-02-2008
    Η επιχείρηση είναι αναμφισβήτητα ο θεμέλιος λίθος της εθνικής μας οικονομίας. Ο ανθρώπινος παράγοντας και συγκεκριμένα ο ρόλος και η σημασία του στην παραγωγική διαδικασία αποτελεί το στόχο και το σημείο αναφοράς της ...
  • Προϋποθέσεις ίδρυσης και λειτουργίας τυροκομίου στην Κρήτη και εφαρμογές ποιότητας στην παραγωγική διαδικασία.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
    Συγγραφείς: Σμπώκου, Αμαλία; Φουντουλάκη, Ιωάννα
    Επιβλέπων καθηγητής: Απλαδάς, Γεώργιος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 2017-05-08
    Η παρούσα πτυχιακή εργασία πραγματεύεται την γενικότερη ενημέρωση σχετικά με την οργάνωση και την διοίκηση των τυροκομικών μονάδων στην Ελλάδα και ειδικότερα τις προϋποθέσεις ίδρυσης και λειτουργίας μιας τυροκομικής μονάδας ...