• Βασιλικός πολτός, σύσταση, παραγωγή, διάθεση και χρήσεις του από τον άνθρωπο.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Φυτικής Παραγωγής
    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων
    Συγγραφείς: Θεργιάκης, Βασίλειος
    Επιβλέπων καθηγητής: Αλυσσανδράκης, Ελευθέριος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 20-09-2010
    Στο πλαίσιο της παρούσας πτυχιακής εργασίας αναπτύχθηκαν η σύσταση, η παραγωγή, η διάθεση και οι χρήσεις του βασιλικού πολτού από τον άνθρωπο μιας και αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα προϊόντα που παράγει η μέλισσα. ...
  • Οι επιδράσεις της κατανάλωσης βασιλικού πολτού στην εγκυμοσύνη και το θηλασμό.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Αναγνωστοπούλου, Δήμητρα; Τσαμαντάνη, Κωνσταντίνα
    Επιβλέπων καθηγητής: Ανδρουλάκη, Καλλιόπη
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 01-07-2013
    Τα τελευταία χρόνια οι καταναλωτές δείχνουν ένα αυξημένο ενδιαφέρον για τα προϊόντα που σχετίζονται με την προαγωγή της υγείας και προκύπτουν από διάφορες φυσικές πηγές. Μεταξύ αυτών, τα προϊόντα της μέλισσας όπως η πρόπολη, ...