• Η κρητική διατροφή και η συμβολή της στην προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Κρήτης.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
    Συγγραφείς: Πατσάκης, Κωνσταντίνος; Γραμβουσάκης, Χρήστος
    Επιβλέπων καθηγητής: Φραγκούλης, Αντώνιος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 23-07-2014
    Σκοπός της παρούσης μελέτης, είναι η Κρητική διατροφή κι η συμβολή της στην προώθηση κι ανάδειξη του Τουριστικού προϊόντος της Κρήτης. Στην συγκεκριμένη μελέτη επιχειρείται να αναπτυχθεί και να αναδειχθεί πως η Κρητική ...
  • Τα Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα στην παραδοσιακή και σύγχρονη διατροφή.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Κτιστάκη, Μαρία; Φούντα, Σπυριδούλα
    Επιβλέπων καθηγητής: Ψαρουδάκη, Αντωνία
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-02-2008
    Οι τελευταίες δεκαετίες, χαρακτηρίστηκαν από αύξηση στο ενδιαφέρον επιστημόνων, βιομηχανιών, κυβερνήσεων και καταναλωτών πάνω στις διατροφικές πτυχές της υγείας. Σημαντικός όγκος επιστημονικών δεδομένων δείχνουν ότι οι ...