• Βιωσιμότητα εκμεταλλεύσεων παραγωγής βιολογικού ελαιολάδου στο Νομό Λασιθίου.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων
    Συγγραφείς: Τζιράκη, Βασιλική
    Επιβλέπων καθηγητής: Κουμπούρης, Γεώργιος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 21-01-2015
    Μέσω της πτυχιακής εργασίας έγινε μια προσπάθεια να συγκεντρωθούν και να καταγραφούν τα κυριότερα στοιχεία για τη βιολογική καλλιέργεια της ελιάς. Με τη μορφή ερωτηματολογίων και από προσωπικές συνεντεύξεις παραγωγών, έγινε ...
  • Παράγοντες τελικής ποιότητας ελαιόλαδου: Μέθοδοι συγκομιδής Ελιάς.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Κουρουμπλής, Παναγιώτης; Λάππας, Ελευθέριος
    Επιβλέπων καθηγητής: Λαπιδάκης, Νικόλαος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 2019-07-17
    Η παρούσα πτυχιακή εργασία απαρτίζεται από τέσσερα (4) κεφάλαια. Το πρώτο κεφάλαιο αφορά γενικά στοιχεία για το ελαιόλαδο. Στο δεύτερο κεφάλαιο αναλύεται η χημική σύσταση του ελαιολάδου. Το τρίτο κεφάλαιο παρουσιάζει την ...