Πλοήγηση ΤΕΙ Κρήτης / Tei of Crete ανά Συγγραφέα "Πορτοκαλάκη, Ουρανία"
-
Οργάνωση και λειτουργία εστιατορίου A LA CARTE.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
Συγγραφείς: Πορτοκαλάκη, Ουρανία
Ημερομηνία δημοσίευσης: 22-10-2009Η εργασία αναφέρεται στην οργάνωση που χρειάζεται ενα εστιατόριο a la carte για να λειτουργήσει τα τμήματα τα οποία υπάρχουν μεσα σε αυτό και το προσωπικό το οποίο δουλευει στα τμήματα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες