Toggle navigation
Ελληνικά
English
Ελληνικά
Ελληνικά
English
Σύνδεση
Toggle navigation
Προβολή τεκμηρίου
Apothesis Αρχική
ΤΕΙ Κρήτης / Tei of Crete
Πτυχιακές εργασίες / Bachelor Theses
Προβολή τεκμηρίου
Apothesis Αρχική
ΤΕΙ Κρήτης / Tei of Crete
Πτυχιακές εργασίες / Bachelor Theses
Προβολή τεκμηρίου
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Οργάνωση και λειτουργία εστιατορίου A LA CARTE.
Organization and operation of an A la carte restaurant.
Προβολή/
Άνοιγμα
Portokalaki2006.pdf (7.510Mb)
Ημερομηνία
2009-10-22
Συγγραφέας
Πορτοκαλάκη, Ουρανία
Portokalaki, Ourania
Μεταδεδομένα
Εμφάνιση πλήρους εγγραφής
Επιτομή
Η εργασία αναφέρεται στην οργάνωση που χρειάζεται ενα εστιατόριο a la carte για να λειτουργήσει τα τμήματα τα οποία υπάρχουν μεσα σε αυτό και το προσωπικό το οποίο δουλευει στα τμήματα.
URI
http://hdl.handle.net/20.500.12688/7139
Συλλογές
Πτυχιακές εργασίες / Bachelor Theses
[9026]
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες
Πλοήγηση
Όλο το Apothesis
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά ημερομηνία δημοσίευσης
Συγγραφείς
Λέξεις κλειδιά
Επιβλέποντες καθηγητές
Αυτή η συλλογή
Ανά ημερομηνία δημοσίευσης
Συγγραφείς
Λέξεις κλειδιά
Επιβλέποντες καθηγητές
Ο λογαριασμός μου
Σύνδεση
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες