Πλοήγηση ΤΕΙ Κρήτης / Tei of Crete ανά Συγγραφέα "Τσουρδαλάκη, Ελένη"
-
Aνασκόπηση των ιδιοτήτων και σύγκριση της συχνότητας κατανάλωσης άγριων χόρτων και αφεψημάτων βοτάνων ανάμεσα σε κατοίκους αστικών και αγροτικών περιοχών της Κρήτης
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς: Βελιβασάκη, Μαρία-Ελένη; Καλοτεράκη, Χρυσούλα; Τσουρδαλάκη, Ελένη
Επιβλέπων καθηγητής: Κουτελιδάκης, Αντώνιος
Ημερομηνία δημοσίευσης: 2016-03-30Εισαγωγή: Τα άγρια χόρτα και τα βότανα της Κρήτης αποτελούσαν αναπόσπαστο τμήμα της παραδοσιακής κρητικής διατροφής, παρέχοντας πληθώρα βιοδραστικών συστατικών σημαντικών για τη μείωση του κινδύνου εμφάνισης ασθενειών ...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες