Πλοήγηση ΤΕΙ Κρήτης / Tei of Crete ανά Λέξεις κλειδιά "λιπαρά οξέα"
Αποτελέσματα 1-3 από 3
-
Αντιμετώπιση δυσλιπιδαιμιών: σύγχρονες εφαρμογές υγιεινοδιαιτητικής αγωγής.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 01-07-2013∆υσλιπιδαιµία είναι η γενικότερη διαταραχή της µεταβολικής ισορροπίας των λιπιδίων. H δυσλιπιδαιµία ανάλογα µε την αιτιολογία της, διακρίνεται σε πρωτοπαθή όταν οφείλεται σε κληρονοµικά αίτια και σε δευτεροπαθή όταν είναι ... -
Αποθέματα λιπαρών οξέων στους ιστούς και κίνδυνος για καρκίνο του μαστού.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας (Σ.Ε.Υ.Π), Τμήμα Νοσηλευτικής
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 23-06-2009Ο καρκίνος του μαστού είναι ο συχνότερος καρκίνος στις γυναίκες με μεγάλες διεθνείς κα τοπικές διακυμάνσεις όσο αναφορά τη συχνότητά του. Ο πιθανός ρόλος του διαιτητικού λίπους και των λιπαρών οξέων της διατροφής στον ... -
Διατροφική αξία του κολοκυθόσπορου και συμβολή του στην υγεία μας.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 2018-07-24Ο κολοκυθόσπορος είναι ένας ελαιούχος σπόρος, που ανήκει στην οικογένεια των Cucubitaceae και στο γένος Curcubita L.Από την αρχαιότητα χρησιμοποιούταν για την θεραπεία ασθενειών ,όπως ο διαβήτης, ο προστάτης αλλά και για ...