Πλοήγηση Πτυχιακές εργασίες / Bachelor Theses ανά Επιβλέποντα καθηγητή "Κωστάκη, Άννα"
Αποτελέσματα 1-5 από 5
-
Διατροφή και άσκηση για τον έλεγχο του βάρους.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-07-2014Το υπερβολικό βάρος και η παχυσαρκία ορίζεται ως µη οµαλή ή υπερβολική συσσώρευση λίπους που µπορεί να βλάψει την υγεία. Η αιτιολογία της παχυσαρκίας είναι πολυπαραγοντική, και αφορά πολύπλοκες αλληλεπιδράσεις µεταξύ του ... -
Διατροφικές παρεμβάσεις με στόχο την πρόληψη της γυναικείας αθλητικής τριάδας.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 04-08-2014Οι αθλούµενες γυναίκες έχουν σηµαντικά ψυχικά και σωµατικά οφέλη στα οποία περιλαµβάνονται η αύξηση της αυτοεκτίµησης, η µείωση της κατάθλιψης και η γενικότερη προαγωγή της υγείας. Τα τελευταία χρόνια γίνεται λόγος για το ... -
Η επίδραση της ενασχόλησης με τον αθλητισμό στις διατροφικές συνήθειες μαθητών/τριών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 2016-06-16Σύγχρονες έρευνες έχουν δείξει ότι οι έφηβοι στην Ελλάδα, ακολουθούν ένα μοντέλο ζωής δυτικού τύπου το οποίο χαρακτηρίζεται από, κατανάλωση ανθυγιεινών τροφίμων, και έλλειψη φυσικής δραστηριότητας, με δυσάρεστες συνέπειες ... -
Κατανάλωση συμπληρωμάτων πρωτεΐνης σε κολυμβητές και ‘παρανοήσεις’ σχετικά με τη γνώση τους όσον αφορά στην αποτελεσματικότητα και τις συνέπειες τους.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 2017-05-09Τις τελευταίες δεκαετίες εξαιτίας του σύγχρονου τρόπου ζωής και των συνεχών εναλλαγών αυτού, έχει σημειωθεί μια αύξηση της χρήση συμπληρωμάτων διατροφής από αθλητές και τον γενικό πληθυσμό. Πολλοί αθλητές αλλά και άτομα ... -
Ο ρόλος του ισοζυγίου ύδατος στην απόδοση αθλητών και αθλητριών αντισφαίρισης και η σχέση του με την εμφάνιση θερμικών επιπλοκών κατά τη διάρκεια διεξαγωγής αγώνων.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 2017-07-18Η προπόνηση σε συνδυασμό με τη διατροφή, αποτελούν καθοριστικούς παράγοντες για την αύξηση και διατήρηση της απόδοσης/επίδοσης σε αθλητές και αθλήτριες. Εκτός της πρόσληψης μακρο-μικροθρεπτικών σε καθημερινή βάση, ...