Πλοήγηση Πτυχιακές εργασίες / Bachelor Theses ανά Λέξεις κλειδιά "μαζική εστίαση"
Αποτελέσματα 1-3 από 3
-
Ανάλυση των Αρχών του Συστήματος (HACCP) ISO 22000 Νοσοκομειακής Μονάδας Εστίασης σε Νοσοκομείο Αθήνας ( Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς )
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 2016-04-12Το αντικείμενο της παρούσας πτυχιακής εργασίας είναι η θεωρητική προσέγγιση ενός συστήματος HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) αλλά και πρακτική μέσω της εφαρμογής του σε μονάδα εστίασης νοσοκομείου. Η ... -
Η βιομηχανία των υπηρεσιών τροφοδοσίας τύπου Catering ως πηγή τροφολοιμώξεων και τροφοτοξινώσεων.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 2019-03-29Η τροφική δηλητηρίαση αποτελεί ένα ιδιαίτερα σοβαρό πρόβλημα υγείας του σύγχρονου δυτικού αλλά και του αναπτυσσόμενου κόσμου και μάλιστα πολυπαραγοντικό, αφού για την πρόκλησή του ευθύνονται πολυάριθμοι βλαπτικοί παράγοντες, ... -
Μαζική παραγωγή φαγητού. Η φύση κι ο ρόλος του έτοιμου φαγητού στις επιχειρήσεις/οργανισμούς μαζικής εστίασης και η στρατηγική προώθησης του (σχεδιο marketing).
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 29-02-2012Στην εργασία αυτή, προσπαθώ να αναλύσω όσο το δυνατό πιο συγκροτημένα και με σαφήνεια, τι είναι αυτό το σχετικά νέο είδος στην Ελλάδα, τι το κάνει εμπορεύσιμο και τι μπορεί να τονισθεί στην στρατηγική πώλησής του. Ξεκινώ ...