Εμφάνιση απλής εγγραφής

Nutrition education through the internet and computers.

Στοιχεία Dublin Core

dc.creatorΤσουρουνάκη, Ευαγγελίαel
dc.creatorΠαλιμετάκη, Μαρίαel
dc.creatorTsourounaki, Evangeliaen
dc.creatorPalimetaki, Mariaen
dc.date.accessioned2016-03-15T12:23:23Z
dc.date.available2016-03-15T12:23:23Z
dc.date.issued2012-02-29T11:33:11Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12688/252
dc.description.abstractΣτις μέρες έχει αυξηθεί η χρήση του διαδικτύου σε ότι αφορά στην αναζήτηση πληροφοριών υγείας. Γι΄αυτό το λόγο κατά καιρούς έχουν εφαρμοστεί πολλά προγράμματα διατροφικής παρέμβασης μέσω διαδικτύου, που είχαν ως κύριο σκοπό την αποτελεσματικότητα της διατροφικής εκπαίδευσης. Ο στόχος ήταν να μειωθεί η κατανάλωση των λιπαρών τροφών και να αυξηθεί η πρόσληψη των φρούτων και των λαχανικών, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της υγείας και την πρόληψη ασθενειών (καρδιαγγειακά, σακχαρώδης διαβήτης, υπέρταση κτλ). Ο σκοπός της παρούσας εργασίας είναι να εξεταστεί η επίδραση της διατροφικής εκπαίδευσης μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών και του διαδικτύου ειδικότερα και η αποτελεσματικότητα της εφαρμογής της στους ανθρώπους.el
dc.description.abstractIn recent years there has been an increase in the use of the internet regarding information about health. Consequently, many internet-based studies have been conducted to promote dietary education. The aim of these studies is mainly focused on increasing the consumption of fruit and vegetables and reducing the intake of saturated fat, in order to improve health and the prevention of chronic disease (cardiovascular, diabetes, high blood pressure, etc.) The purpose of this dissertation is to examine the effect of dietary education via computer technology and specifically the internet and the effectiveness of this application on people.en
dc.languageel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίαςel
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Nutrition and Dieteticsen
dc.rightsAttribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.titleΔιατροφική αγωγή μέσω διαδικτύου και ηλεκτρονικών υπολογιστών.el
dc.titleNutrition education through the internet and computers.en

Στοιχεία healMeta

heal.creatorNameΤσουρουνάκη, Ευαγγελίαel
heal.creatorNameΠαλιμετάκη, Μαρίαel
heal.creatorNameTsourounaki, Evangeliaen
heal.creatorNamePalimetaki, Mariaen
heal.publicationDate2012-02-29T11:33:11Z
heal.identifier.primaryhttp://hdl.handle.net/20.500.12688/252
heal.abstractΣτις μέρες έχει αυξηθεί η χρήση του διαδικτύου σε ότι αφορά στην αναζήτηση πληροφοριών υγείας. Γι΄αυτό το λόγο κατά καιρούς έχουν εφαρμοστεί πολλά προγράμματα διατροφικής παρέμβασης μέσω διαδικτύου, που είχαν ως κύριο σκοπό την αποτελεσματικότητα της διατροφικής εκπαίδευσης. Ο στόχος ήταν να μειωθεί η κατανάλωση των λιπαρών τροφών και να αυξηθεί η πρόσληψη των φρούτων και των λαχανικών, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της υγείας και την πρόληψη ασθενειών (καρδιαγγειακά, σακχαρώδης διαβήτης, υπέρταση κτλ). Ο σκοπός της παρούσας εργασίας είναι να εξεταστεί η επίδραση της διατροφικής εκπαίδευσης μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών και του διαδικτύου ειδικότερα και η αποτελεσματικότητα της εφαρμογής της στους ανθρώπους.el
heal.abstractIn recent years there has been an increase in the use of the internet regarding information about health. Consequently, many internet-based studies have been conducted to promote dietary education. The aim of these studies is mainly focused on increasing the consumption of fruit and vegetables and reducing the intake of saturated fat, in order to improve health and the prevention of chronic disease (cardiovascular, diabetes, high blood pressure, etc.) The purpose of this dissertation is to examine the effect of dietary education via computer technology and specifically the internet and the effectiveness of this application on people.en
heal.languageel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίαςel
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Nutrition and Dieteticsen
heal.titleΔιατροφική αγωγή μέσω διαδικτύου και ηλεκτρονικών υπολογιστών.el
heal.titleNutrition education through the internet and computers.en
heal.typebachelorThesis
heal.keywordδιαδίκτυο, διατροφική συνήθεια, διατροφική παρέμβαση, διαδικτυακή παρέμβαση, διατροφική εκπαίδευση, διαδικτυακή εκπαίδευσηel
heal.keywordinternet, food habit, nutrition intervention, web-based intervention, nutrition education, web-based educationen
heal.advisorNameΠαπαδάκη, Αγγελικήel
heal.advisorNamePapadaki, Angelikien
heal.academicPublisherIDteicrete
heal.fullTextAvailabilitytrue
tcd.distinguishedfalse
tcd.surveyfalse


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)