Ω3 και Ω6 λιπαρά οξέα και η συσχέτισή τους με καρδιαγγιακές παθήσεις και σακχαρώδη διαβήτη.
Omega-3 and Omega-6 fatty acids and their relationship with heart diseases and diabetes.
Date
2014-07-29Author
Παπαστεργίου, Βασίλειος
Παπαγεωργίου, Παναγιώτης
Papastergiou, Vasileios
Papageorgiou, Panagiotis
Metadata
Show full item recordAbstract
Σκοπός αυτής της πτυχιακής εργασίας είναι να μπορέσουμε να αναδείξουμε σύμφωνα με διάφορες μελέτες και έρευνες που έχουν γίνει στο παρελθόν αν τελικά τα ω3 και ω6 λιπαρά οξέα έχουν ορισμένες ευεργετικές δράσεις σε σχέση με τις καρδιαγγειακές παθήσεις όπως είναι η στεφανιαία νόσος και το σακχαρώδη διαβήτη. Επίσης θα προσδιορίσουμε τον τρόπο που γίνεται όλη η διαδικασία αλλά κ την πιθανή ποσότητα που χρειάζεται ο ανθρώπινος οργανισμός για να μπορέσει να έχει κάποια ευεργετικά αποτελέσματα από την κατανάλωση τροφών που είναι πλούσιες σε λιπαρά οξέα. Μελλοντικές έρευνες και επιπλέον αποτελέσματα είναι αυτό που χρειάζεται έτσι ώστε να αποσαφηνιστούν περισσότερο ορισμένες αμφιβολίες για τα λιπαρά οξέα και να διευκρινιστούν οι ασφαλείς προσλήψεις και οι ποσότητες των ω-3 και ω-6 λιπαρών οξέων που φέρουν ευεργετική ή θεραπευτική δράση. The purpose of this thesis is to be able to highlight various studies and surveys that have been done in the past if he could omega-3 and omega-6 fatty acids have some beneficial effects in relation to cardiovascular diseases such as coronary heart disease , and diabetes mellitus . It will also determine the manner in which the whole process but n the possible amount needed by the human body to be able to have some beneficial effects of eating foods that are rich in fatty acids. Future research and additional results are what is needed in order to further clarify some doubts on fatty acids and clarify safe recruitment and amounts of omega -3 fatty acids have beneficial or therapeutic effect.
Collections
This website uses cookies to ensure you get the best browsing experience.
Continue
More info