Η εδώδιμη αρωματική χλωρίδα της περιοχής Ελούντας Μεραμβέλλου.
The edible aromatic flora of the region Elounda Merabello.
Προβολή/ Άνοιγμα
Ημερομηνία
2009-07-13Συγγραφέας
Φραγκούλη, Μαρίνα
Fragkouli, Marina
Μεταδεδομένα
Εμφάνιση πλήρους εγγραφήςΕπιτομή
Η παρούσα πτυχιακή εργασία με τίτλο « Η εδώδιμη αρωματική χλωρίδα της περιοχής Ελούντας Μεραμβέλου», της οποίας το αντικείμενο μελέτης είναι η καταγραφή των εδώδιμων αρωματικών άγριων χόρτων, τα οποία αυτοφύονται στην περιοχή της Ελούντας Μεραμβέλου και που χρησιμοποιούνται από τους ανθρώπους ως τροφή, έχει ως απώτερο σκοπό της να αναδείξει στη συνείδηση όλων μας και ιδιαίτερα των παιδιών μας, που μεγαλώνουν μέσα στο τεχνολογικό περιβάλλον της εποχής μας, την διατροφική αξία των άγριων βρώσιμων χόρτων.
Συλλογές
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες