Εμφάνιση απλής εγγραφής

The edible aromatic flora of the region Elounda Merabello.

Στοιχεία Dublin Core

dc.creatorΦραγκούλη, Μαρίναel
dc.creatorFragkouli, Marinaen
dc.date.accessioned2016-03-15T12:28:53Z
dc.date.available2016-03-15T12:28:53Z
dc.date.issued2009-07-13T11:58:38Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12688/512
dc.description.abstractΗ παρούσα πτυχιακή εργασία με τίτλο « Η εδώδιμη αρωματική χλωρίδα της περιοχής Ελούντας Μεραμβέλου», της οποίας το αντικείμενο μελέτης είναι η καταγραφή των εδώδιμων αρωματικών άγριων χόρτων, τα οποία αυτοφύονται στην περιοχή της Ελούντας Μεραμβέλου και που χρησιμοποιούνται από τους ανθρώπους ως τροφή, έχει ως απώτερο σκοπό της να αναδείξει στη συνείδηση όλων μας και ιδιαίτερα των παιδιών μας, που μεγαλώνουν μέσα στο τεχνολογικό περιβάλλον της εποχής μας, την διατροφική αξία των άγριων βρώσιμων χόρτων.el
dc.languageel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Φυτικής Παραγωγήςel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνωνel
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Crop Scienceen
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Agricultureen
dc.rightsAttribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.titleΗ εδώδιμη αρωματική χλωρίδα της περιοχής Ελούντας Μεραμβέλλου.el
dc.titleThe edible aromatic flora of the region Elounda Merabello.en

Στοιχεία healMeta

heal.creatorNameΦραγκούλη, Μαρίναel
heal.creatorNameFragkouli, Marinaen
heal.publicationDate2009-07-13T11:58:38Z
heal.identifier.primaryhttp://hdl.handle.net/20.500.12688/512
heal.abstractΗ παρούσα πτυχιακή εργασία με τίτλο « Η εδώδιμη αρωματική χλωρίδα της περιοχής Ελούντας Μεραμβέλου», της οποίας το αντικείμενο μελέτης είναι η καταγραφή των εδώδιμων αρωματικών άγριων χόρτων, τα οποία αυτοφύονται στην περιοχή της Ελούντας Μεραμβέλου και που χρησιμοποιούνται από τους ανθρώπους ως τροφή, έχει ως απώτερο σκοπό της να αναδείξει στη συνείδηση όλων μας και ιδιαίτερα των παιδιών μας, που μεγαλώνουν μέσα στο τεχνολογικό περιβάλλον της εποχής μας, την διατροφική αξία των άγριων βρώσιμων χόρτων.el
heal.languageel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Φυτικής Παραγωγήςel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνωνel
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Crop Scienceen
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Agricultureen
heal.titleΗ εδώδιμη αρωματική χλωρίδα της περιοχής Ελούντας Μεραμβέλλου.el
heal.titleThe edible aromatic flora of the region Elounda Merabello.en
heal.typebachelorThesis
heal.advisorNameΒραχνάκης, Θεόδωροςel
heal.advisorNameVrachnakis, Theodorosen
heal.academicPublisherIDteicrete
heal.fullTextAvailabilitytrue
tcd.distinguishedfalse
tcd.surveyfalse


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)