Εμφάνιση απλής εγγραφής

Determination of vitamin C (ascorbic acid) in various types and varieties of pepper.

Στοιχεία Dublin Core

dc.creatorΠαπαδάκη, Αντιγόνηel
dc.creatorΝικολαϊδη, Αμαλίαel
dc.creatorPapadaki, Antigonien
dc.creatorNikolaidi, Amaliaen
dc.date.accessioned2016-03-15T12:28:58Z
dc.date.available2016-03-15T12:28:58Z
dc.date.issued2009-07-06T12:43:47Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12688/516
dc.description.abstractΤο Ασκορβικό οξύ (βιταμίνη C ) συμβάλει στην ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού καθώς χρησιμοποιείται κατά τη σύνθεση του κολλαγόνου, δηλαδή της συνδετικής ουσίας των κυττάρων. Η βιταμίνη C είναι γνωστό ότι περιέχεται σε πολλά φρούτα και λαχανικά. Οι πιπεριές αποτελούν μια από τις πλουσιότερες πηγές βιταμίνης C όταν καταναλώνονται νωπές και χωρίς καμία επεξεργασία. Στη παρούσα εργασία μελετήθηκε ο προσδιορισμός ασκορβικού οξέος σε διάφορες ποικιλίες και είδη πιπεριάς καθώς και σε άλλα λαχανικά όπως μπρόκολο, λάχανο και μαϊντανός. 5el
dc.languageel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Φυτικής Παραγωγήςel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνωνel
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Crop Scienceen
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Agricultureen
dc.rightsAttribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.titleΠροσδιορισμός βιταμίνης C (ασκορβικό οξύ) σε διάφορα είδη και ποικιλίες πιπεριάς.el
dc.titleDetermination of vitamin C (ascorbic acid) in various types and varieties of pepper.en

Στοιχεία healMeta

heal.creatorNameΠαπαδάκη, Αντιγόνηel
heal.creatorNameΝικολαϊδη, Αμαλίαel
heal.creatorNamePapadaki, Antigonien
heal.creatorNameNikolaidi, Amaliaen
heal.publicationDate2009-07-06T12:43:47Z
heal.identifier.primaryhttp://hdl.handle.net/20.500.12688/516
heal.abstractΤο Ασκορβικό οξύ (βιταμίνη C ) συμβάλει στην ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού καθώς χρησιμοποιείται κατά τη σύνθεση του κολλαγόνου, δηλαδή της συνδετικής ουσίας των κυττάρων. Η βιταμίνη C είναι γνωστό ότι περιέχεται σε πολλά φρούτα και λαχανικά. Οι πιπεριές αποτελούν μια από τις πλουσιότερες πηγές βιταμίνης C όταν καταναλώνονται νωπές και χωρίς καμία επεξεργασία. Στη παρούσα εργασία μελετήθηκε ο προσδιορισμός ασκορβικού οξέος σε διάφορες ποικιλίες και είδη πιπεριάς καθώς και σε άλλα λαχανικά όπως μπρόκολο, λάχανο και μαϊντανός. 5el
heal.languageel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Φυτικής Παραγωγήςel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνωνel
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Crop Scienceen
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Agricultureen
heal.titleΠροσδιορισμός βιταμίνης C (ασκορβικό οξύ) σε διάφορα είδη και ποικιλίες πιπεριάς.el
heal.titleDetermination of vitamin C (ascorbic acid) in various types and varieties of pepper.en
heal.typebachelorThesis
heal.keywordβιταμίνη C, πιπεριά, ασκορβικό οξύel
heal.keywordpepper plant, vitamin C, ascorbic aciden
heal.advisorNameΣκουλή, Άνναel
heal.advisorNameSkouli, Annaen
heal.academicPublisherIDteicrete
heal.fullTextAvailabilitytrue
tcd.distinguishedfalse
tcd.surveyfalse


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail
Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)