Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων σε μονάδες επισιτισμού (Catering).
Health and safety of food in food production (Catering).
Προβολή/ Άνοιγμα
Ημερομηνία
2015-02-12Συγγραφέας
Μαστρανδρέου, Ανδρέας-Νικόλαος
Mastrandreou, Andreas-Nikolaos
Μεταδεδομένα
Εμφάνιση πλήρους εγγραφήςΕπιτομή
Η υγιεινή και η ασφάλεια των τροφίμων σε μονάδες επισιτισμού είναι το θέμα το οποίο ο συγγραφέας προσπαθεί να αναπτύξει. Περιγράφει πόσο σημαντική είναι η ποιότητα των τροφίμων για μια επιχείρηση που στόχο έχει έναν ευχαριστημένο πελάτη και όλα αυτα βασίζονται στα πρότυπα ποιότητας (ISO-HACCP). Health and food safety in catering services is an essay in which the writer tries to explain how a catering should work to keep the products and the consumers safe according to the standards of ISO and HACCP.
Συλλογές
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες