Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων σε μονάδες επισιτισμού (Catering).
Health and safety of food in food production (Catering).

View/ Open
Date
2015-02-12Author
Μαστρανδρέου, Ανδρέας-Νικόλαος
Mastrandreou, Andreas-Nikolaos
Metadata
Show full item recordAbstract
Η υγιεινή και η ασφάλεια των τροφίμων σε μονάδες επισιτισμού είναι το θέμα το οποίο ο συγγραφέας προσπαθεί να αναπτύξει. Περιγράφει πόσο σημαντική είναι η ποιότητα των τροφίμων για μια επιχείρηση που στόχο έχει έναν ευχαριστημένο πελάτη και όλα αυτα βασίζονται στα πρότυπα ποιότητας (ISO-HACCP). Health and food safety in catering services is an essay in which the writer tries to explain how a catering should work to keep the products and the consumers safe according to the standards of ISO and HACCP.
Collections
This website uses cookies to ensure you get the best browsing experience.
Continue
More info