Εμφάνιση απλής εγγραφής

Promotion of Cretan wine abroad. Difficulties and possible ways to overcome them.

Στοιχεία Dublin Core

dc.creatorΜουντουφάρης, Αλέξανδρος-Γεώργιοςel
dc.creatorΚωνσταντάκης, Γρηγόριοςel
dc.creatorMountoufaris, Alexandros-Georgiosen
dc.creatorKonstantakis, Grigoriosen
dc.date.accessioned2016-03-15T16:41:36Z
dc.date.available2016-03-15T16:41:36Z
dc.date.issued2015-05-26T10:56:53Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12688/5677
dc.description.abstractΣκοπός της παρούσας πτυχιακής εργασίας είναι να αναδείξει τους τρόπους με τους οποίους οι Kρητικοί οινοποιοί προωθούν τα προϊόντα τους στην Διεθνή αγορά, να αναζητήσει, να περιγράψει και εν συνεχεία να αναλύσει τα προβλήματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι. Επίσης η πτυχιακή αυτή εργασία εξετάζει τους τρόπους με τους οποίους οι κρητικοί οινοποιοί αντιμετωπίζουν τα προβλήματα που παρουσιάζονται στην προσπάθειά τους για εξαγωγή των προϊόντων τους. Η μεθοδολογία που χρησιμοποιήθηκε στο ερευνητικό μέρος της εργασίας είναι η ποιοτική συνέντευξη σε βάθος, με δειγματοληψία ευκολίας και με προκαθορισμένες ερωτήσεις προς τους εκπροσώπους από τα πέντε (5) οινοποιεία που μας παραχώρησαν συνέντευξη.el
dc.description.abstractThe aim of this dissertation is to present the ways that the Cretan wine makers use to promote their products to the International Market, to search and describe as well as analyze the problems that they confront. This dissertation also examines the ways that the Cretan wine makers use to deal with the problems they face in their effort to export their products. The Methodology which was used for this research work is the in-depth qualitative interview, using convenience sampling and predefined questions to the representatives of five (5) wineries that were interviewed.en
dc.languageel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)el
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Business Administration (in Heraklion)en
dc.rightsAttribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.titleΠροώθηση του Κρητικού οίνου στο εξωτερικό. Δυσκολίες και πιθανοί τρόποι αντιμετώπισής τους.el
dc.titlePromotion of Cretan wine abroad. Difficulties and possible ways to overcome them.en

Στοιχεία healMeta

heal.creatorNameΜουντουφάρης, Αλέξανδρος-Γεώργιοςel
heal.creatorNameΚωνσταντάκης, Γρηγόριοςel
heal.creatorNameMountoufaris, Alexandros-Georgiosen
heal.creatorNameKonstantakis, Grigoriosen
heal.publicationDate2015-05-26T10:56:53Z
heal.identifier.primaryhttp://hdl.handle.net/20.500.12688/5677
heal.abstractΣκοπός της παρούσας πτυχιακής εργασίας είναι να αναδείξει τους τρόπους με τους οποίους οι Kρητικοί οινοποιοί προωθούν τα προϊόντα τους στην Διεθνή αγορά, να αναζητήσει, να περιγράψει και εν συνεχεία να αναλύσει τα προβλήματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι. Επίσης η πτυχιακή αυτή εργασία εξετάζει τους τρόπους με τους οποίους οι κρητικοί οινοποιοί αντιμετωπίζουν τα προβλήματα που παρουσιάζονται στην προσπάθειά τους για εξαγωγή των προϊόντων τους. Η μεθοδολογία που χρησιμοποιήθηκε στο ερευνητικό μέρος της εργασίας είναι η ποιοτική συνέντευξη σε βάθος, με δειγματοληψία ευκολίας και με προκαθορισμένες ερωτήσεις προς τους εκπροσώπους από τα πέντε (5) οινοποιεία που μας παραχώρησαν συνέντευξη.el
heal.abstractThe aim of this dissertation is to present the ways that the Cretan wine makers use to promote their products to the International Market, to search and describe as well as analyze the problems that they confront. This dissertation also examines the ways that the Cretan wine makers use to deal with the problems they face in their effort to export their products. The Methodology which was used for this research work is the in-depth qualitative interview, using convenience sampling and predefined questions to the representatives of five (5) wineries that were interviewed.en
heal.languageel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)el
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Business Administration (in Heraklion)en
heal.titleΠροώθηση του Κρητικού οίνου στο εξωτερικό. Δυσκολίες και πιθανοί τρόποι αντιμετώπισής τους.el
heal.titlePromotion of Cretan wine abroad. Difficulties and possible ways to overcome them.en
heal.typebachelorThesis
heal.keywordκρασί, οίνος, προώθηση κρασιού, εξαγωγή, Κρήτηel
heal.keywordwine, wine promotion, export, Creteen
heal.advisorNameΔήμου, Ειρήνηel
heal.advisorNameDimou, Eirinien
heal.academicPublisherIDteicrete
heal.fullTextAvailabilitytrue
tcd.distinguishedfalse
tcd.surveyfalse


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)