Η επίδραση της χημικών παραγόντων σε υδροπονική καλλιέργεια αγγουριού.
The influence of chemical agents in hydroponics cultivation of cucumber.
Προβολή/ Άνοιγμα
Ημερομηνία
2008-05-30Συγγραφέας
Αγουρίδας, Αθανάσιος
Agouridas, Athanasios
Μεταδεδομένα
Εμφάνιση πλήρους εγγραφήςΕπιτομή
Το πείραμα το οποίο πραγματοποιήθηκε στο θερμοκήπιο του εργαστηρίου υποστρωμάτων του Τ.Ε.Ι. είχε ως σκοπό να διερευνηθεί η επίδραση των χουμικών παραγόντων στην ανάπτυξη και παραγωγή υδροπονικής καλλιέργειας αγγουριού. Πιο συγκεκριμένα εξετάστηκε η επίδραση τους πάνω στους καρπούς, δηλαδή στα ποσοτικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά της παραγωγής. Ένας επίσης σημαντικός παράγοντας σε μια καλλιέργεια είναι η χρονική κατανομή της παραγωγής σε μια καλλιεργητική περίοδο και ο οποίος ήταν ένας από τους παράγοντες που εξετάστηκαν. Επίσης σκοπός του πειράματος ήταν η αξιολόγηση της επίδρασης των χουμικών παραγόντων που παρασκευάστηκαν από το εργαστήριο υποστρωμάτων της Σ.Τ.Ε.Γ. του Τ.Ε.Ι. Κρήτης από compost φύλλων ελιάς σε σχέση με τους χουμικούs παράγοντεs που κυκλοφορούν στο εμπόριο.
Συλλογές
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες