Εμφάνιση απλής εγγραφής

Hotel's reception and customer satisfaction.

Στοιχεία Dublin Core

dc.creatorΠαπαδογιωργάκη, Μαρίαel
dc.creatorPapadogiorgaki, Mariaen
dc.date.accessioned2016-03-15T17:19:27Z
dc.date.available2016-03-15T17:19:27Z
dc.date.issued2011-05-11T14:02:13Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12688/7289
dc.description.abstractΟι υπηρεσίες οι οποίες παρέχονται στην ξενοδοχειακή τουριστική επιχείρηση είναι αναγκαίο να είναι υψηλής ποιότητας έτσι ώστε να καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες που αναμένει να καλύψει ο τουρίστας. Αναλυτικότερα στην ενότητα ένα γίνεται γενική αναφορά στην ποιότητα των υπηρεσιών (ορισμός, χαρακτηριστικά, παράγοντες επιρροής, συστήματα διασφάλισης), στην ενότητα δύο δίνεται έμφαση στην ξενοδοχειακή τουριστική επιχείρηση ειδικότερα στην υποδοχή και στην ποιότητα των υπηρεσιών (ιδιαιτερότητες, παράγοντες επιρροής ποιότητας), ενώ στην ενότητα τρία γίνεται σύγκριση της ποιοτικής εξυπηρέτησης στην ξενοδοχειακή υποδοχή μεταξύ θεωρίας και πράξης. Κλείνοντας παρουσιάζεται εκτενές συμπέρασμα που προκύπτει από την παραπάνω μελέτη ενώ προτείνονται και λύσεις για την βελτίωση της ποιότητας υπηρεσιών.el
dc.languageel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεωνel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)el
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Tourism Managementen
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Business Administration (in Heraklion)en
dc.rightsAttribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.titleΗ ξενοδοχειακή υποδοχή και η ικανοποίηση του πελάτη.el
dc.titleHotel's reception and customer satisfaction.en

Στοιχεία healMeta

heal.creatorNameΠαπαδογιωργάκη, Μαρίαel
heal.creatorNamePapadogiorgaki, Mariaen
heal.publicationDate2011-05-11T14:02:13Z
heal.identifier.primaryhttp://hdl.handle.net/20.500.12688/7289
heal.abstractΟι υπηρεσίες οι οποίες παρέχονται στην ξενοδοχειακή τουριστική επιχείρηση είναι αναγκαίο να είναι υψηλής ποιότητας έτσι ώστε να καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες που αναμένει να καλύψει ο τουρίστας. Αναλυτικότερα στην ενότητα ένα γίνεται γενική αναφορά στην ποιότητα των υπηρεσιών (ορισμός, χαρακτηριστικά, παράγοντες επιρροής, συστήματα διασφάλισης), στην ενότητα δύο δίνεται έμφαση στην ξενοδοχειακή τουριστική επιχείρηση ειδικότερα στην υποδοχή και στην ποιότητα των υπηρεσιών (ιδιαιτερότητες, παράγοντες επιρροής ποιότητας), ενώ στην ενότητα τρία γίνεται σύγκριση της ποιοτικής εξυπηρέτησης στην ξενοδοχειακή υποδοχή μεταξύ θεωρίας και πράξης. Κλείνοντας παρουσιάζεται εκτενές συμπέρασμα που προκύπτει από την παραπάνω μελέτη ενώ προτείνονται και λύσεις για την βελτίωση της ποιότητας υπηρεσιών.el
heal.languageel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεωνel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)el
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Tourism Managementen
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Business Administration (in Heraklion)en
heal.titleΗ ξενοδοχειακή υποδοχή και η ικανοποίηση του πελάτη.el
heal.titleHotel's reception and customer satisfaction.en
heal.typebachelorThesis
heal.keywordξενοδοχείο, υποδοχή ξενοδοχείου, ικανοποίηση πελάτηel
heal.keywordhotel, front office (reception), customer satisfactionen
heal.advisorNameΠεδιαδίτης, Παντελήςel
heal.advisorNamePediaditis, Pantelisen
heal.academicPublisherIDteicrete
heal.fullTextAvailabilitytrue
tcd.distinguishedfalse
tcd.surveyfalse


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)