Ερευνα για την καθαριότητα και υγιεινή ασφάλειας των επισιστικών μονάδων.
Research for cleanliness and hygiene safety of food units.
Προβολή/ Άνοιγμα
Ημερομηνία
2008-2-28TΣυγγραφέας
Βασιλοπούλου, Παναγιώτα
Παναρετάκη, Ιωάννα
Vasilopoulou, Panagiota
Panaretaki, Ioanna
Μεταδεδομένα
Εμφάνιση πλήρους εγγραφήςΕπιτομή
Ο σχεδιασμός των εγκαταστάσεων και η διευθέτηση του εξοπλισμού στις κουζίνες των ξενοδοχείων επιδρά άμεσα στο επίπεδο της υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων και φαγητών που παρασκευάζονται. Η απουσία του σχεδιασμού για την κατασκευή μιας κουζίνας καθώς και η προμήθεια ακατάλληλου εξοπλισμού για την προετοιμασία, μαγείρεμα και συντήρηση των τροφίμων οδηγούν στην μόλυνση αυτών και την παραγωγή μη ασφαλών φαγητών.
Συλλογές
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες