Ερευνα για την καθαριότητα και υγιεινή ασφάλειας των επισιστικών μονάδων.
Research for cleanliness and hygiene safety of food units.
View/ Open
Date
2008-2-28TAuthor
Βασιλοπούλου, Παναγιώτα
Παναρετάκη, Ιωάννα
Vasilopoulou, Panagiota
Panaretaki, Ioanna
Metadata
Show full item recordAbstract
Ο σχεδιασμός των εγκαταστάσεων και η διευθέτηση του εξοπλισμού στις κουζίνες των ξενοδοχείων επιδρά άμεσα στο επίπεδο της υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων και φαγητών που παρασκευάζονται. Η απουσία του σχεδιασμού για την κατασκευή μιας κουζίνας καθώς και η προμήθεια ακατάλληλου εξοπλισμού για την προετοιμασία, μαγείρεμα και συντήρηση των τροφίμων οδηγούν στην μόλυνση αυτών και την παραγωγή μη ασφαλών φαγητών.
Collections
This website uses cookies to ensure you get the best browsing experience.
Continue
More info