Ερευνα για την καθαριότητα και υγιεινή ασφάλειας των επισιστικών μονάδων.
Research for cleanliness and hygiene safety of food units.
Στοιχεία Dublin Core
dc.creator | Βασιλοπούλου, Παναγιώτα | el |
dc.creator | Παναρετάκη, Ιωάννα | el |
dc.creator | Vasilopoulou, Panagiota | en |
dc.creator | Panaretaki, Ioanna | en |
dc.date.accessioned | 2016-03-15T17:20:40Z | |
dc.date.available | 2016-03-15T17:20:40Z | |
dc.date.issued | 2008-2-28T16:44:49Z | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12688/7349 | |
dc.description.abstract | Ο σχεδιασμός των εγκαταστάσεων και η διευθέτηση του εξοπλισμού στις κουζίνες των ξενοδοχείων επιδρά άμεσα στο επίπεδο της υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων και φαγητών που παρασκευάζονται. Η απουσία του σχεδιασμού για την κατασκευή μιας κουζίνας καθώς και η προμήθεια ακατάλληλου εξοπλισμού για την προετοιμασία, μαγείρεμα και συντήρηση των τροφίμων οδηγούν στην μόλυνση αυτών και την παραγωγή μη ασφαλών φαγητών. | el |
dc.language | el | |
dc.publisher | Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων | el |
dc.publisher | Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο) | el |
dc.publisher | T.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Tourism Management | en |
dc.publisher | T.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Business Administration (in Heraklion) | en |
dc.rights | Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0) | |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/ | |
dc.title | Ερευνα για την καθαριότητα και υγιεινή ασφάλειας των επισιστικών μονάδων. | el |
dc.title | Research for cleanliness and hygiene safety of food units. | en |
Στοιχεία healMeta
heal.creatorName | Βασιλοπούλου, Παναγιώτα | el |
heal.creatorName | Παναρετάκη, Ιωάννα | el |
heal.creatorName | Vasilopoulou, Panagiota | en |
heal.creatorName | Panaretaki, Ioanna | en |
heal.publicationDate | 2008-2-28T16:44:49Z | |
heal.identifier.primary | http://hdl.handle.net/20.500.12688/7349 | |
heal.abstract | Ο σχεδιασμός των εγκαταστάσεων και η διευθέτηση του εξοπλισμού στις κουζίνες των ξενοδοχείων επιδρά άμεσα στο επίπεδο της υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων και φαγητών που παρασκευάζονται. Η απουσία του σχεδιασμού για την κατασκευή μιας κουζίνας καθώς και η προμήθεια ακατάλληλου εξοπλισμού για την προετοιμασία, μαγείρεμα και συντήρηση των τροφίμων οδηγούν στην μόλυνση αυτών και την παραγωγή μη ασφαλών φαγητών. | el |
heal.language | el | |
heal.academicPublisher | Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων | el |
heal.academicPublisher | Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο) | el |
heal.academicPublisher | T.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Tourism Management | en |
heal.academicPublisher | T.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Business Administration (in Heraklion) | en |
heal.title | Ερευνα για την καθαριότητα και υγιεινή ασφάλειας των επισιστικών μονάδων. | el |
heal.title | Research for cleanliness and hygiene safety of food units. | en |
heal.type | bachelorThesis | |
heal.keyword | επισιστική μονάδα, εστιατόριο, υγιεινή, καθαριότητα | el |
heal.keyword | food unit, restaurant, sanitation, cleaning | en |
heal.advisorName | Βερνάρδου, Ειρήνη | el |
heal.advisorName | Vernardou, Eirini | en |
heal.academicPublisherID | teicrete | |
heal.fullTextAvailability | true | |
tcd.distinguished | false | |
tcd.survey | false |