Εμφάνιση απλής εγγραφής

Research for cleanliness and hygiene safety of food units.

Στοιχεία Dublin Core

dc.creatorΒασιλοπούλου, Παναγιώταel
dc.creatorΠαναρετάκη, Ιωάνναel
dc.creatorVasilopoulou, Panagiotaen
dc.creatorPanaretaki, Ioannaen
dc.date.accessioned2016-03-15T17:20:40Z
dc.date.available2016-03-15T17:20:40Z
dc.date.issued2008-2-28T16:44:49Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12688/7349
dc.description.abstractΟ σχεδιασμός των εγκαταστάσεων και η διευθέτηση του εξοπλισμού στις κουζίνες των ξενοδοχείων επιδρά άμεσα στο επίπεδο της υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων και φαγητών που παρασκευάζονται. Η απουσία του σχεδιασμού για την κατασκευή μιας κουζίνας καθώς και η προμήθεια ακατάλληλου εξοπλισμού για την προετοιμασία, μαγείρεμα και συντήρηση των τροφίμων οδηγούν στην μόλυνση αυτών και την παραγωγή μη ασφαλών φαγητών.el
dc.languageel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεωνel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)el
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Tourism Managementen
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Business Administration (in Heraklion)en
dc.rightsAttribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.titleΕρευνα για την καθαριότητα και υγιεινή ασφάλειας των επισιστικών μονάδων.el
dc.titleResearch for cleanliness and hygiene safety of food units.en

Στοιχεία healMeta

heal.creatorNameΒασιλοπούλου, Παναγιώταel
heal.creatorNameΠαναρετάκη, Ιωάνναel
heal.creatorNameVasilopoulou, Panagiotaen
heal.creatorNamePanaretaki, Ioannaen
heal.publicationDate2008-2-28T16:44:49Z
heal.identifier.primaryhttp://hdl.handle.net/20.500.12688/7349
heal.abstractΟ σχεδιασμός των εγκαταστάσεων και η διευθέτηση του εξοπλισμού στις κουζίνες των ξενοδοχείων επιδρά άμεσα στο επίπεδο της υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων και φαγητών που παρασκευάζονται. Η απουσία του σχεδιασμού για την κατασκευή μιας κουζίνας καθώς και η προμήθεια ακατάλληλου εξοπλισμού για την προετοιμασία, μαγείρεμα και συντήρηση των τροφίμων οδηγούν στην μόλυνση αυτών και την παραγωγή μη ασφαλών φαγητών.el
heal.languageel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεωνel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)el
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Tourism Managementen
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Business Administration (in Heraklion)en
heal.titleΕρευνα για την καθαριότητα και υγιεινή ασφάλειας των επισιστικών μονάδων.el
heal.titleResearch for cleanliness and hygiene safety of food units.en
heal.typebachelorThesis
heal.keywordεπισιστική μονάδα, εστιατόριο, υγιεινή, καθαριότηταel
heal.keywordfood unit, restaurant, sanitation, cleaningen
heal.advisorNameΒερνάρδου, Ειρήνηel
heal.advisorNameVernardou, Eirinien
heal.academicPublisherIDteicrete
heal.fullTextAvailabilitytrue
tcd.distinguishedfalse
tcd.surveyfalse


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)