Εμφάνιση απλής εγγραφής

Creation of a business plan for a small-medium enterprise on the restaurant and leisure sector.

Στοιχεία Dublin Core

dc.creatorΔέτσικας, Βασίλειοςel
dc.creatorDetsikas, Vasileiosel
dc.creatorΚαπερνάρος, Σταύροςel
dc.creatorKapernaros, Stavrosen
dc.date.accessioned2016-07-11T12:01:21Z
dc.date.available2016-07-11T12:01:21Z
dc.date.issued2016-07-11
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12688/7780
dc.description.abstractΗ παρακάτω πτυχιακή εργασία αφορά τη κατάρτιση ενός επιχειρηματικού σχεδίου για μια μικρομεσαία επιχείρηση που ανήκει στον ανταγωνιστικό κλάδο της εστίασης και της αναψυχής. Παρουσιάζεται εκτενώς το θεωρητικό υπόβαθρο που απαιτείται για την κατανόηση του σχεδίου και την αποτελεσματική χρήση του. Εξετάστηκαν, με σειρά θεματικού πεδίου, οι ορισμοί του προγράμματος μάρκετινγκ και των άλλων προγραμμάτων που είναι χρειαζούμενα για την τελική σύνθεση του επιχειρηματικού σχεδίου. Ακολούθως, παρουσιάζεται το πρόβλημα της ορθής τμηματοποίησης μιας αγοράς ώστε να καθορίσει και η ίδια επιχείρηση το προφίλ της. Στο επόμενο στάδιο γίνεται αναφορά στις διάφορες συμπεριφορές που παρουσιάζουν οι καταναλωτές και το μάρκετινγκ που χρησιμοποιείται σε αυτές τις περιπτώσεις. Τέλος, γίνονται γνωστές οι στρατηγικές που μια επιχείρηση αποκτά ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και υπερισχύει των αντιπάλων της.el
dc.description.abstractThe following diploma thesis concerns the setting up of a business plan for a small-medium enterprise which belongs to the competitive sector of eating establishments and entertainment. It presents on a great scale the theoretical background which is required for the comprehension of the plan and its efficient use. They were examined, with a thematic order, the definitions of marketing’s plan and others which are necessary for the final composition of the business plan. Hereupon, it is presented, the problem of correct segmentation in order to define the enterprise itself the profile. In the next phase, we mention the diversified attitudes that customers present and the marketing which is used in these occasions. Finally, we make known the strategies that a company uses to obtain a competitive advantage over its opponents.en
dc.languageΕλληνικάel
dc.languageGreeken
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης (Ιεράπετρα)el
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Marketing (in Ierapetra)en
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/*
dc.titleΚατάρτιση ενός επιχειρηματικού σχεδίου (business plan) για μια μικρομεσσαία επιχείρηση στον κλάδο εστίασης και αναψυχής.el
dc.titleCreation of a business plan for a small-medium enterprise on the restaurant and leisure sector.en

Στοιχεία healMeta

heal.creatorNameΔέτσικας, Βασίλειοςel
heal.creatorNameDetsikas, Vasileiosel
heal.creatorNameΚαπερνάρος, Σταύροςel
heal.creatorNameKapernaros, Stavrosen
heal.publicationDate2016-07-11
heal.identifier.primaryhttp://hdl.handle.net/20.500.12688/7780
heal.abstractΗ παρακάτω πτυχιακή εργασία αφορά τη κατάρτιση ενός επιχειρηματικού σχεδίου για μια μικρομεσαία επιχείρηση που ανήκει στον ανταγωνιστικό κλάδο της εστίασης και της αναψυχής. Παρουσιάζεται εκτενώς το θεωρητικό υπόβαθρο που απαιτείται για την κατανόηση του σχεδίου και την αποτελεσματική χρήση του. Εξετάστηκαν, με σειρά θεματικού πεδίου, οι ορισμοί του προγράμματος μάρκετινγκ και των άλλων προγραμμάτων που είναι χρειαζούμενα για την τελική σύνθεση του επιχειρηματικού σχεδίου. Ακολούθως, παρουσιάζεται το πρόβλημα της ορθής τμηματοποίησης μιας αγοράς ώστε να καθορίσει και η ίδια επιχείρηση το προφίλ της. Στο επόμενο στάδιο γίνεται αναφορά στις διάφορες συμπεριφορές που παρουσιάζουν οι καταναλωτές και το μάρκετινγκ που χρησιμοποιείται σε αυτές τις περιπτώσεις. Τέλος, γίνονται γνωστές οι στρατηγικές που μια επιχείρηση αποκτά ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και υπερισχύει των αντιπάλων της.el
heal.abstractThe following diploma thesis concerns the setting up of a business plan for a small-medium enterprise which belongs to the competitive sector of eating establishments and entertainment. It presents on a great scale the theoretical background which is required for the comprehension of the plan and its efficient use. They were examined, with a thematic order, the definitions of marketing’s plan and others which are necessary for the final composition of the business plan. Hereupon, it is presented, the problem of correct segmentation in order to define the enterprise itself the profile. In the next phase, we mention the diversified attitudes that customers present and the marketing which is used in these occasions. Finally, we make known the strategies that a company uses to obtain a competitive advantage over its opponents.en
heal.languageΕλληνικάel
heal.languageGreeken
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης (Ιεράπετρα)el
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Marketing (in Ierapetra)en
heal.titleΚατάρτιση ενός επιχειρηματικού σχεδίου (business plan) για μια μικρομεσσαία επιχείρηση στον κλάδο εστίασης και αναψυχής.el
heal.titleCreation of a business plan for a small-medium enterprise on the restaurant and leisure sector.en
heal.typeΠτυχιακή Εργασίαel
heal.typeBachelor thesisen
heal.keywordεπιχειρηματικό σχέδιο, μάρκετινγκ, εστιατόριοel
heal.keywordbusiness plan, marketing, restauranten
heal.accessfreeel
heal.advisorNameΤριχάς, Νικόλαοςel
heal.advisorNameTrichas, Nikolaosen
heal.academicPublisherIDΤ.Ε.Ι. Κρήτηςel
heal.academicPublisherIDT.E.I. of Creteen
heal.fullTextAvailabilitytrueel
tcd.distinguishedfalseel
tcd.surveyfalseel


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail
Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States