Εμφάνιση απλής εγγραφής

The cultivation of the industrial tomato in the prefecture of Thessaloniki.

Στοιχεία Dublin Core

dc.creatorΣωτηράκογλου, Αθανάσιοςel
dc.creatorSotirakoglou, Athanasiosen
dc.date.accessioned2016-03-15T12:35:49Z
dc.date.available2016-03-15T12:35:49Z
dc.date.issued2008-2-29T14:43:16Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12688/826
dc.description.abstractΣτην πτυχιακή με τίτλο « Η καλλιέργεια της βιομηχανικής τομάτας στο νομό Θεσσαλονίκης .» θα μιλήσουμε για τις καλλιεργητικές τεχνικές που εφαρμόζονται στην καλλιέργεια της βιομηχανικής τομάτας από τους παραγωγούς στην πεδιάδα της Θεσσαλονίκης. Αυτές περιλαμβάνουν καλλιεργητικές τεχνικές , τρόπο αντιμετώπισης εχθρών και ασθενειών , μηχανήματα που χρησιμοποιούνται από την εγκατάσταση της καλλιέργειας ως και την συγκομιδής της, προβλήματα που αντιμετωπίζει η καλλιέργεια και προτεινόμενες λύσεις προκειμένου να ξεπεραστούν αυτά, πολλαπλασιαστικό υλικό και τρόπος επιλογής του αγρού όπου θα εγκατασταθεί η καλλιέργεια.el
dc.description.abstractIn the project with the title The cultivation of the industrial tomato in the prefecture of Thessalonica we are going to talk about the cultivation of the industrial tomato by the producers of Thessalonica s Land. This includes the techniques of cultivating, the way than we treat the plant diseases, machines which are used, step by step, from the planting until the harvest, potential problems which are faced during the cultivation and the proposed solutions and final the facts that we take under consideration when we choose our land which is destined for cultivation.en
dc.languageel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Βιολογικών Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και Ανθοκομίαςel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνωνel
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Biofloriculture and GreenHouse Crops Departmenten
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Agricultureen
dc.rightsAttribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.titleΗ καλλιέργεια της βιομηχανικής τομάτας στo νομό Θεσσαλονίκης.el
dc.titleThe cultivation of the industrial tomato in the prefecture of Thessaloniki.en

Στοιχεία healMeta

heal.creatorNameΣωτηράκογλου, Αθανάσιοςel
heal.creatorNameSotirakoglou, Athanasiosen
heal.publicationDate2008-2-29T14:43:16Z
heal.identifier.primaryhttp://hdl.handle.net/20.500.12688/826
heal.abstractΣτην πτυχιακή με τίτλο « Η καλλιέργεια της βιομηχανικής τομάτας στο νομό Θεσσαλονίκης .» θα μιλήσουμε για τις καλλιεργητικές τεχνικές που εφαρμόζονται στην καλλιέργεια της βιομηχανικής τομάτας από τους παραγωγούς στην πεδιάδα της Θεσσαλονίκης. Αυτές περιλαμβάνουν καλλιεργητικές τεχνικές , τρόπο αντιμετώπισης εχθρών και ασθενειών , μηχανήματα που χρησιμοποιούνται από την εγκατάσταση της καλλιέργειας ως και την συγκομιδής της, προβλήματα που αντιμετωπίζει η καλλιέργεια και προτεινόμενες λύσεις προκειμένου να ξεπεραστούν αυτά, πολλαπλασιαστικό υλικό και τρόπος επιλογής του αγρού όπου θα εγκατασταθεί η καλλιέργεια.el
heal.abstractIn the project with the title The cultivation of the industrial tomato in the prefecture of Thessalonica we are going to talk about the cultivation of the industrial tomato by the producers of Thessalonica s Land. This includes the techniques of cultivating, the way than we treat the plant diseases, machines which are used, step by step, from the planting until the harvest, potential problems which are faced during the cultivation and the proposed solutions and final the facts that we take under consideration when we choose our land which is destined for cultivation.en
heal.languageel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Βιολογικών Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και Ανθοκομίαςel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνωνel
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Biofloriculture and GreenHouse Crops Departmenten
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Agricultureen
heal.titleΗ καλλιέργεια της βιομηχανικής τομάτας στo νομό Θεσσαλονίκης.el
heal.titleThe cultivation of the industrial tomato in the prefecture of Thessaloniki.en
heal.typebachelorThesis
heal.academicPublisherIDteicrete
heal.fullTextAvailabilitytrue
tcd.distinguishedfalse
tcd.surveyfalse


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)