Πλοήγηση EΛ.ΜΕ.ΠΑ. / HMU ανά Συγγραφέα "Spanou, Maria"
-
Η γλουτένη στη διατροφή μας και ο ρόλος της στα αυτοάνοσα νοσήματα.
ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (ΣΕΥ), Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς: Σπανού, Μαρία
Επιβλέπων καθηγητής: Ταβλαδάκη, Θεονύμφη
Ημερομηνία δημοσίευσης: 2022-12-14Η γλουτένη αποτελεί βασικό συστατικό της καθημερινής διατροφής του ανθρώπου. Δεν είναι καινούριο συστατικό αφού καταναλώνεται από την αρχαιότητα. Εντούτοις, τα τελευταία χρόνια έρχεται στο προσκήνιο με αρνητικό τρόπο καθώς ...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες