Πλοήγηση EΛ.ΜΕ.ΠΑ. / HMU ανά Λέξεις κλειδιά "θνησιμότητα"
Αποτελέσματα 1-3 από 3
-
Επιπολασμός υποθρεψίας και Πρωτεϊνό-ενεργειακή απώλεια (PEW) σε ασθενείς με χρόνια νεφρική ανεπάρκεια σταδίου 5 (G5) και συσχέτιση τους με τη θνησιμότητα.
ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (ΣΕΥ), Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 2024-01-31Σκοπός: Κύριος στόχος αποτελεί η αξιολόγηση των ασθενών με βάση συγκεκριμένων κριτηρίων για υποθρεψία και Πρωτεϊνο-ενεργειακής απώλειας (ΠΕΑ), η μέτρηση του επιπολασμού και η συσχέτιση τους με τη θνησιμότητα. Μεθοδολογία: ... -
Συγκριτική αξιολόγηση της θνησιμότητας από COVID-19 ανάμεσα στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, (ΕΕ).
ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ (ΣΕΔΟ), Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 2021-07-28Σκοπός της παρούσας μελέτης είναι η συγκριτική αξιολόγηση της θνησιμότητας από τη νόσου COVID-19, ανάμεσα στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), συμπεριλαμβανομένου και του Ηνωμένου Βασιλείου (ΗΒ), για την περίοδο ... -
Το ελαιόλαδο και η συμβολή του στην υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος.
ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (ΣΕΥ), Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 2021-03-03Το ελαιόλαδο είναι η κύρια πηγή λίπους στη Μεσογειακή διατροφή, η οποία συνδέεται με χαμηλή θνησιμότητα για καρδιαγγειακές παθήσεις. Παρ 'όλα αυτά, τα δεδομένα σχετικά με την κατανάλωση ελαιόλαδου και τα πρωτεύοντα τελικά ...