• Management και διοίκηση στις υπηρεσίες υγείας.

    ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ (ΣΕΔΟ), Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας
    Συγγραφείς: Κεσίδης, Αλέξανδρος
    Επιβλέπων καθηγητής: Αρακαδάκης, Γεώργιος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 2020-03-13
    Η παρούσα Πτυχιακή Εργασία πραγματεύεται το ζήτημα «Management και Διοίκηση στις Υπηρεσίες Υγείας», εξετάζοντας μέσω της μελέτης περίπτωσης την εφαρμογή αυτών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγία η Βοήθεια». Αρχικά, ...
  • Απομακρυσμένος Έλεγχος & Διαχείρισης Αυτόνομων Ενεργειακά Καταναλώσεων.

    ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΣΜΗΧ), Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών
    Συγγραφείς: Καπασάκης, Εμμανουήλ
    Επιβλέπων καθηγητής: Κωνσταντάρας, Αντώνιος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 2023-09-22
    Το internet στης μέρες μας έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Σχεδόν όλοι έχουμε δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο μέσο κινητών τηλεφώνων tablet κ.α. μέσα. Μια άλλη τεχνολογία που αυτήν τη στιγμή βρίσκει ευρύ πεδίο ...
  • Οργάνωση και διοίκηση προγραμμάτων εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης - Επισκόπηση σε θέματα management, marketing και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού.

    ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., ΔΠΜΣ Οργάνωση και Διοίκηση για Μηχανικούς
    Συγγραφείς: Σπανάκης, Ιωάννης
    Επιβλέπων καθηγητής: Λεμονάκης, Χρήστος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 2022-04-07
    Η παρούσα διπλωματική εργασία στηρίζεται στην εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση και τις ιδιότητες της. Αρχικά, είναι απαραίτητο να επισημανθούν ορισμοί προκειμένου να αποσαφηνιστεί η έννοιά της. Έπειτα, ακολουθεί ο σκοπός της ...
  • Τροφές που εμπλέκονται στην καρκινογένεση και η διαιτητική διαχείριση αυτών.

    ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (ΣΕΥ), Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Αργυροκαστρίτη, Φωτεινή Μαρία; Κατσιοπούλου, Ευδοκία
    Επιβλέπων καθηγητής: Σφακιανάκη, Ειρήνη; Φραγκιαδάκης, Γεώργιος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 2021-06-17
    Στην εποχή μας η ανησυχία για την ποιότητα και την ασφάλεια των τροφών που καταναλώνει ο άνθρωπος είναι μεγάλη, καθώς οι διαιτητικές συνήθειες φαίνεται να αποτελούν το 30-40% των παραγόντων για την ανάπτυξη του καρκίνου. ...