Εμφάνιση απλής εγγραφής

The effect of active microorganisms in the compost plant residues.

Στοιχεία Dublin Core

dc.creatorΒαρδαβάς, Αλέξανδροςel
dc.creatorVardavas, Alexandrosen
dc.date.accessioned2016-03-15T12:40:01Z
dc.date.available2016-03-15T12:40:01Z
dc.date.issued2009-05-15T12:46:18Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12688/969
dc.description.abstractΤο θέμα του πειράματος και της πτυχιακής μου εργασίας βασίζεται στην κομποστοποίηση φυτικών υπολειμμάτων με προσθήκη ενεργών μικροοργανισμών (ΕΜ). Η διάρκεια των πειραματικών εργασιών ήταν από 20/6/2006 έως 1/9/2006. Ο σκοπός της εργασίας ήταν να μελετήσουμε την επιδραση των Ε.Μ στην κομποστοποίηση παρατηρώντας τις διαφορές από πλευράς θερμοκρασιών , υγρασίας , ηλεκτρικής αγωγιμότητας ( EC ) , pH , ποσοστού αζώτου και άνθρακα , φυτοτοξικότητες , παθογόνους και μη μικροοργανισμούς όπως το αρχικό και τελικό βάρος και όγκο των φυτικών υπολειμμάτων. Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί πως κατά την διάρκεια του πειράματος , οι δυο κομποστοποίητές βρισκόταν υπό σκιάel
dc.languageel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Βιολογικών Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και Ανθοκομίαςel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνωνel
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Biofloriculture and GreenHouse Crops Departmenten
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Agricultureen
dc.rightsAttribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.titleΗ επίδραση των ενεργών μικροοργανισμών στην κομποστοποίησης φυτικών υπολειμμάτων.el
dc.titleThe effect of active microorganisms in the compost plant residues.en

Στοιχεία healMeta

heal.creatorNameΒαρδαβάς, Αλέξανδροςel
heal.creatorNameVardavas, Alexandrosen
heal.publicationDate2009-05-15T12:46:18Z
heal.identifier.primaryhttp://hdl.handle.net/20.500.12688/969
heal.abstractΤο θέμα του πειράματος και της πτυχιακής μου εργασίας βασίζεται στην κομποστοποίηση φυτικών υπολειμμάτων με προσθήκη ενεργών μικροοργανισμών (ΕΜ). Η διάρκεια των πειραματικών εργασιών ήταν από 20/6/2006 έως 1/9/2006. Ο σκοπός της εργασίας ήταν να μελετήσουμε την επιδραση των Ε.Μ στην κομποστοποίηση παρατηρώντας τις διαφορές από πλευράς θερμοκρασιών , υγρασίας , ηλεκτρικής αγωγιμότητας ( EC ) , pH , ποσοστού αζώτου και άνθρακα , φυτοτοξικότητες , παθογόνους και μη μικροοργανισμούς όπως το αρχικό και τελικό βάρος και όγκο των φυτικών υπολειμμάτων. Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί πως κατά την διάρκεια του πειράματος , οι δυο κομποστοποίητές βρισκόταν υπό σκιάel
heal.languageel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Βιολογικών Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και Ανθοκομίαςel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνωνel
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Biofloriculture and GreenHouse Crops Departmenten
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Agricultureen
heal.titleΗ επίδραση των ενεργών μικροοργανισμών στην κομποστοποίησης φυτικών υπολειμμάτων.el
heal.titleThe effect of active microorganisms in the compost plant residues.en
heal.typebachelorThesis
heal.keywordκομποστοποίηση, μικροοργανισμόςel
heal.keywordcomposting, microorganismen
heal.advisorNameΜανιός, Θρασύβουλοςel
heal.advisorNameManios, Thrasyvoulosen
heal.academicPublisherIDteicrete
heal.fullTextAvailabilitytrue
tcd.distinguishedfalse
tcd.surveyfalse


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)