• Έλεγχος των τροφίμων και ποτών στην ξενοδοχειακή βιομηχανία με την χρήση του Fidelio.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων
    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
    Συγγραφείς: Αλατσής, Σεργκέϊ-Κωνσταντίνος; Κωνσταντινομανωλάκης, Σταύρος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 22-02-2011
    Το θέμα της πτυχιακής έχει ως αντικείμενο τη μελέτη του ελέγχου τροφίμων και ποτών και τη συμβολή του ξενοδοχειακού προγράμματος FIDELIO σ’ αυτόν. Το πρώτο μέρος περιλαμβάνει την πρότυπη άσκηση του ελέγχου στις επιχειρήσεις. ...
  • Η πορεία του κλάδου τροφίμων και ποτών από το 2008 έως το 2012.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής
    Συγγραφείς: Βαγή, Αικατερίνη; Δημητριάδης, Ευάγγελος
    Επιβλέπων καθηγητής: Αρβανίτης, Σταύρος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 2017-02-08
    Η παρούσα μελέτη έχει ως αντικείμενο την χρηματοοικονομική ανάλυση του κλάδου τροφίμων-ποτών για την περίοδο 2008-2012. Αρχικά, γίνεται μια παρουσίαση του θεωρητικού υπόβαθρου στην οποία στηρίζεται η συγκεκριμένη ανάλυση. ...
  • Κλαδική ανάλυση επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην παροχή υπηρεσιών τροφίμων και ποτών.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής
    Συγγραφείς: Βρανόπουλος, Σταύρος; Τζουλάϊ, Φλούτουρα
    Επιβλέπων καθηγητής: Αρβανίτης, Σταύρος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 2019-05-13
    Θέμα της παρούσας εργασίας αποτέλεσε η Κλαδική Ανάλυση Επιχειρήσεων που Δραστηριοποιούνται στην Παροχή Υπηρεσιών Τροφίμων και Ποτών. Η συγκεκριμένη πτυχιακή εργασία αποτέλεσε το αντικείμενο μελέτης μας για μεγάλο διάστημα ...
  • Μετάβαση απο ISO 9001:2000 και ΕΛΟΤ 1416 (HACCP) ΣΤΟ ISO 22000:2005.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων
    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
    Συγγραφείς: Ξεπαπαδάκη, Μαρία
    Επιβλέπων καθηγητής: Τζανάκης, Μιχαήλ
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-02-2008
    Τα πρότυπα του Διεθνούς Οργανισμού Τυποποίησης (ISO) είναι αυτά της σειράς 9000 και ISO 14000 που είναι τα πιο γνωστά στο ευρύ κοινό και που περιέχουν γενικές οδηγίες και κατευθύνσεις, για το θέμα της διασφάλισης ποιότητας. ...
  • Οι επιπτώσεις της κρίσης στις επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών στην Κρήτη.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής
    Συγγραφείς: Ζαφείρης, Εμμανουήλ; Καλοκύρης, Κωνσταντίνος; Λουράκης, Γεώργιος
    Επιβλέπων καθηγητής: Γιαννούλης, Ιωάννης
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 09-11-2015
    Αντικείμενο διερεύνησης της παρούσας εργασίας αποτελεί η συμπεριφορά των επιχειρήσεων οι οποίες δραστηριοποιούνται στην περιφέρεια της Κρήτης και έχουν ως κύριο αντικείμενο τους της παραγωγή, εμπορία και διάθεση των αγαθών ...
  • Οργάνωση εστιατορίου.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων
    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
    Συγγραφείς: Κουντάντου, Δήμητρα
    Επιβλέπων καθηγητής: Πεδιαδίτης, Παντελής
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 11-07-2008
    Με τον όρο εστιατόριο εννοούμε μία μεγάλη ποικιλία επισιτιστικών καταστημάτων που είναι απαραίτητα για να ικανοποιούν τις γαστρονομικές απαιτήσεις των ανθρώπων της κοινωνίας μας. Έτσι έχουμε χώρους που χαρακτηρίζονται ως ...
  • Χρηματοδότηση μέσω Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών στον κλάδο τροφίμων ποτών.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Τεχνολογικών Εφαρμογών (Σ.Τ.Εφ), Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών Τ.Ε.
    Συγγραφείς: Σταματάκης, Εμμανουήλ
    Επιβλέπων καθηγητής: Παξινός, Κοσμάς
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 08-07-2011
    Σκοπός της εργασίας είναι η ανάλυση του κλάδου των τροφίμων κι αν η επένδυση αποφέρει κέρδη.Οι εταιρίες που κα εξετάσουμε είναι από τις μετοχές κλάδου τροφίμων -πότων, COCA COLA 3Ε ,ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε., ΝΙΚΑΣ
  • Χρηματοδότηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων για τον κλάδο τροφίμων και ποτών:συγκριτική ανάλυση αποτελεσμάτων 2004-2006.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Λογιστικής
    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής
    Συγγραφείς: Φραγκιαδάκη, Καλλιόπη
    Επιβλέπων καθηγητής: Λεμονάκης, Χρήστος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-02-2008
    Το θέμα της παρούσας πτυχιακής εργασίας αναφέρεται, κυρίως, στην χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για τον κλάδο τροφίμων και ποτών. Στόχος της αποτελεί η αξιολόγηση και ανάλυση της οικονομικής πορείας του κλάδου, ...
  • Χρηματοοικονομική ανάλυση του κλάδου τροφίμων και ποτών.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής
    Συγγραφείς: Ανδρουλάκης, Χαρίδημος; Βοϊδήλα, Αντιόπη
    Επιβλέπων καθηγητής: Αρβανίτης, Σταύρος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 14-07-2015
    Αντικείμενο της συγκεκριμένης εργασίας είναι η ανάλυση και η σύγκριση επί μίας σειράς ετών των χρηματοοικονομικών καταστάσεων των ανώνυμων εταιρειών και των εταιρειών περιορισμένης ευθύνης με Στατιστική Ταξινόμηση Οικονομικών ...