Πλοήγηση ανά Λέξεις κλειδιά "ψάρι"
Αποτελέσματα 1-2 από 2
-
Εκτίμηση μεγέθους και σχήματος ψαριών μέσω στερεοσκοπικής όρασης.
ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., Σχολή Μηχανικών (ΣΜΗΧ), ΔΠΜΣ Προηγμένα Συστήματα Παραγωγής, Αυτοματισμού και Ρομποτικής
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 2020-06-09Η υδατοκαλλιέργεια αποτελεί τα τελευταία χρόνια έναν από τους πιο ταχέως αναπτυσσόμενους παραγωγικούς κλάδους, κατέχοντας έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην παγκόσμια παραγωγή τροφίμων. Για να βελτιώσουν την βιωσιμότητα τους, ... -
Μέθοδος μαγειρέματος Sous Vide και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά στο ψαρί και λαχανικά.
ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (ΣΕΥ), Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 2020-12-03Λόγω της κοινωνικοοικονομικής εξέλιξης και του τρόπου ζωής, έχουν μεταβληθεί και οι απαιτήσεις των καταναλωτών όσον αφορά τα διατροφικά χαρακτηριστικά των τροφίμων που καταναλώνουν. Ένας ολοένα αυξανόμενος αριθμός μικρών ...