• Πολιτισμός και διατροφικές συνήθειες των πιστών ανά θρησκευτικό δόγμα υπό το πρίσμα της τουριστικής βιομηχανίας.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
    Συγγραφείς: Παναγιωτίδου, Μαρία-Ζωή
    Επιβλέπων καθηγητής: Φραγκούλης, Αντώνης
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 15-07-2014
    Τα πολιτισμικά και θρησκευτικά στοιχεία ανάγονται σε θεμελιώδεις παραμέτρους που ασκούν επιρροή στην κατανάλωση τροφής. Ο κλάδος των επισιτιστικών επιχειρήσεων διαδραματίζει σπουδαίο ρόλο στον τουρισμό και έχει άμεσο ...
  • Προσέγγιση της διατροφικής επιρροής στην πρακτική της νηστείας.

    ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (ΣΕΥ), Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Αποστολοπούλου, Ιωάννα; Ζούρα, Αρετή
    Επιβλέπων καθηγητής: Τσικαλάκης, Γεώργιος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 2021-07-12
    Η Διατροφικές συνήθειες του ανθρώπου επηρεάζονται από πολλούς εξωτερικούς και εσωτερικούς παράγοντες όπως η γεωγραφική του τοποθεσία, η οικονομική του θέση, οι προσωπικές πεποιθήσεις αλλά και οι θρησκευτικές πεποιθήσεις. ...