Πλοήγηση ΤΕΙ Κρήτης / Tei of Crete ανά Επιβλέποντα καθηγητή "Τζωρακολευθεράκης, Ζαχαρίας"
Αποτελέσματα 1-11 από 11
-
Haccp και η εφαρμογή του στο Ξενοδοχείο Creta Palace.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 27-01-2011Tο HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) είναι μια συστηματική προσέγγιση στην αναγνώριση, αξιολόγηση και εκτίμηση της επικινδυνότητας και της σοβαρότητας διαφόρων μικροβιολογικών, χημικών και φυσικών κινδύνων που ... -
Διαδικασίες ανάπτυξης και εφαρμογής του συστήματος HACCP στις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης και ξενοδοχείων.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-02-2008Στις μέρες μας όλες οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και γενικά όλες οι επιχειρήσεις μαζικής εστίασης προσπαθούν ή έχουν ήδη εφαρμόσει το σύστημα HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point - Ανάλυση Επικινδυνότητας στα ... -
Διοίκηση προσωπικού: σχεδιασμός εργασίας-αξιολόγηση.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-02-2008Στις μέρες μας, οι επιχειρήσεις θα πρέπει να λαμβάνουν σοβαρά υπόψη το κομμάτι της σωστής διοίκησης προσωπικού. Υπάρχουν ακόμα επιχειρήσεις οι οποίες έχουν μείνει πίσω σε αυτό το κομμάτι. Βλέπουν το προσωπικό ως δαπάνη της ... -
Επαγγελματικός τουρισμός.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-02-2008Ο τουρισμός που αποτελεί κλάδο της οικονομίας έχει την ιδιότητα να επηρεάζει και να επηρεάζεται από άλλους κλάδους και υποκλάδους της οικονομικής δραστηριότητας. Αλληλεπίδραση όμως δεν υφίσταται μόνο στο οικονομικό πεδίο ... -
Εφαρμογή και διασφάλιση του συστήματος HACCP σε μια ξενοδοχειακή μονάδα.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-02-2008Το HACCP είναι ένα σύστημα διασφάλισης της υγιεινής των ειδών διατροφής που καθιερώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση με την οδηγία 93/43 και είναι υποχρεωτικό για τις βιομηχανίες τροφίμων. Για τις επισιτιστικές επιχειρήσεις δεν ... -
Η συμβολή της παραδοσιακής ελληνικής γαστρονομίας στην ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 29-04-2009Το φαγητό είναι σημαντικό μέρος της κουλτούρας. Είναι μια σύνδεση με το παρελθόν, μια κληρονομιά παλαιότερων πολιτισμών. Πρόκειται για ταυτότητα. Αντανακλά την ζωή των ανθρώπων, τις φιλοδοξίες τους, την ιδεολογία τους. Ένα ... -
Κρητική διατροφή.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 10-02-2011Η γεωγραφική θέση μιας περιοχής, η αυτόνομη παραγωγή αγαθών, οι εμπορικές σχέσεις και ο βαθμός ανάπτυξης τους, οι κοινωνικές και θρησκευτικές αντιλήψεις, επηρεάζουν, καθορίζουν και τελικώς διαμορφώνουν το διαιτολόγιο των ... -
Μέθοδοι λειτουργίας μιας ξενοδοχειακής επιχείρησης με διαδικασίες HACCP.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-02-2008Η διαδικασία HACCP είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για την αναγνώριση, εκτίμηση και έλεγχο των πιθανών κινδύνων που προκύπτουν από την παραγωγή των πρώτων υλών έως την παρασκευή τροφών και κατανάλωση τους. Κατά τη διάρκεια ... -
Ο ιαματικός τουρισμός στην Ελλάδα.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 15-06-2009Ένα μεγάλο κομμάτι του Τουρισμού Υγείας για το οποίο θα γίνει λόγος παρακάτω είναι ο Ιαματικός Τουρισμός ή Θερμαλισμός. Με τον όρο αυτό αναφερόμαστε στο σύνολο οργανωμένων και αλληλοσυμπληρούμενων δράσεων, με κυρίαρχο ... -
Ο ρόλος των προμηθειών στη σωστή λειτουργία των επισιτιστικών τμημάτων.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-02-2008Ο όρος προμήθειες αποτελεί μια διαδικασία που περιλαμβάνει την παραλαβή αποθήκευση και διατήρηση του προιόντος πρίν καταναλωθεί. Θα αναφερθούμε στην έρευνα αγοράς, την οργάνωση του τμήματος προμηθειών και τις διαδικασίες ... -
Συνεδριακός τουρισμός: υφιστάμενη κατάσταση και προοπτικές ανάπτυξης στην Κρήτη.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 06-02-2009Σκοπός της παρούσας πτυχιακής εργασίας, είναι να αναλύσει τη σκοπιμότητα ανάπτυξης του συνεδριακού τουρισμού στην Ελλάδα και στην Κρήτη ιδιαίτερα, στην οποία ο τουρισμός κατέχει πρωτεύοντα ρόλο. Η Κρήτη φαίνεται να διαθέτει ...