Εμφάνιση απλής εγγραφής

Measuring food and beverage service quality in hotels: employees' perceptions.

Στοιχεία Dublin Core

dc.creatorΠυργιανάκη, Γεωργίαel
dc.creatorPyrgianaki, Georgiaen
dc.date.accessioned2019-06-25T08:31:06Z
dc.date.available2019-06-25T08:31:06Z
dc.date.issued2019-06-24
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12688/9143
dc.description.abstractΣκοπός της εργασίας είναι η παρουσίαση της φιλοσοφίας της ποιότητας των συστημάτων διασφάλισης ποιότητας και ειδικότερα πώς αντιλαμβάνονται την έννοια της ποιότητας οι εργαζόμενοι στο τμήμα food beverage των ξενοδοχείων. Στο πρώτο μέρος υποστηρίζω τις θεωρητικές κατευθύνσεις του ερευνητικού μου προβληματισμού, στο δεύτερο μέρος περιγράφω τη μεθοδολογία της έρευνα και τέλος στο τρίτο παρουσιάζω τα συμπεράσματα της. Στο κεφάλαιο 1 του πρώτους μέρους γίνεται αναφορά στην έννοια της ποιότητας. Στο κεφάλαιο 2 γίνεται αναφορά στο πώς γίνεται η διαχείριση της ποιότητας από τα Ξενοδοχεία και η περιγραφή των τμημάτων Food Beverage σε αυτά. Στο κεφάλαιο 3 γίνεται ιδιαίτερη αναφορά παρουσιάζονται αναλυτικότερα τα μοντέλα διαχείρισης της ποιότητας. Στο δεύτερο μέρος περιλαμβάνει την διαδικασία και την μεθοδολογία διεξαγωγής της έρευνας και τα αποτελέσματα. Τέλος το τρίτο μέρος περιλαμβάνει τα συμπεράσματα.el
dc.description.abstractThe aim of the thesis is to present the philosophy of the quality of the quality assurance systems and in particular how they perceive the concept of quality employees in the food beverage department of the hotels.en
dc.languageΕλληνικάel
dc.languageGreeken
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)el
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Business Administration (in Heraklion)en
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/*
dc.titleΗ ποιότητα ως αναγκαιότητα στα τμήματα επισιτισμού των ξενοδοχείων, οι αντιλήψεις των εργαζομένων.el
dc.titleMeasuring food and beverage service quality in hotels: employees' perceptions.en

Στοιχεία healMeta

heal.creatorNameΠυργιανάκη, Γεωργίαel
heal.creatorNamePyrgianaki, Georgiaen
heal.publicationDate2019-06-24
heal.identifier.primaryhttp://hdl.handle.net/20.500.12688/9143
heal.abstractΣκοπός της εργασίας είναι η παρουσίαση της φιλοσοφίας της ποιότητας των συστημάτων διασφάλισης ποιότητας και ειδικότερα πώς αντιλαμβάνονται την έννοια της ποιότητας οι εργαζόμενοι στο τμήμα food beverage των ξενοδοχείων. Στο πρώτο μέρος υποστηρίζω τις θεωρητικές κατευθύνσεις του ερευνητικού μου προβληματισμού, στο δεύτερο μέρος περιγράφω τη μεθοδολογία της έρευνα και τέλος στο τρίτο παρουσιάζω τα συμπεράσματα της. Στο κεφάλαιο 1 του πρώτους μέρους γίνεται αναφορά στην έννοια της ποιότητας. Στο κεφάλαιο 2 γίνεται αναφορά στο πώς γίνεται η διαχείριση της ποιότητας από τα Ξενοδοχεία και η περιγραφή των τμημάτων Food Beverage σε αυτά. Στο κεφάλαιο 3 γίνεται ιδιαίτερη αναφορά παρουσιάζονται αναλυτικότερα τα μοντέλα διαχείρισης της ποιότητας. Στο δεύτερο μέρος περιλαμβάνει την διαδικασία και την μεθοδολογία διεξαγωγής της έρευνας και τα αποτελέσματα. Τέλος το τρίτο μέρος περιλαμβάνει τα συμπεράσματα.el
heal.abstractThe aim of the thesis is to present the philosophy of the quality of the quality assurance systems and in particular how they perceive the concept of quality employees in the food beverage department of the hotels.en
heal.languageΕλληνικάel
heal.languageGreeken
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)el
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Business Administration (in Heraklion)en
heal.titleΗ ποιότητα ως αναγκαιότητα στα τμήματα επισιτισμού των ξενοδοχείων, οι αντιλήψεις των εργαζομένων.el
heal.titleMeasuring food and beverage service quality in hotels: employees' perceptions.en
heal.typeΠτυχιακή Εργασίαel
heal.typeBachelor thesisen
heal.keywordδιαχείριση επισιτιστικού τμήματος, ξενοδοχείο, εστιατόριο, ποιότητα υπηρεσιώνel
heal.keywordfood and beverage management, hotel, restaurant, quality of servicesen
heal.accessfreeel
heal.advisorNameΡομπογιαννάκης, Ιωάννηςel
heal.advisorNameRompogiannakis, Ioannisen
heal.advisorID.emailrombo@staff.teicrete.gr
heal.academicPublisherIDΤ.Ε.Ι. Κρήτηςel
heal.academicPublisherIDT.E.I. of Creteen
heal.fullTextAvailabilitytrueel
tcd.distinguishedfalseel
tcd.surveyfalseel


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail
Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States