• Οργάνωση διαιτολογικού γραφείου και διαχείριση εργαζομένων σε αυτά.

    ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (ΣΕΥ), Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Γκαβέρα, Ευαγγελίνα
    Επιβλέπων καθηγητής: Τσικαλάκης, Γεώργιος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 2021-03-29
    Στη σημερινή πραγματικότητα οι επιχειρήσεις , σε παγκόσμιο επίπεδο, βρίσκονται σε μία διαδικασία συνεχούς αλλαγής. Οι προκλήσεις και οι απειλές του ευμετάβλητου οικονομικού περιβάλλοντος, η πρόοδος της τεχνολογίας, οι ...
  • Ψυχοκοινωνικοί κίνδυνοι στον χώρο εργασίας-Απόψεις των εργαζομένων στις επιχειρήσεις.

    ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., ΔΠΜΣ Οργάνωση και Διοίκηση για Μηχανικούς
    Συγγραφείς: Μπικάκη, Μαρία - Άννα
    Επιβλέπων καθηγητής: Παπαστεφανάκη, Σοφία
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 2023-07-10
    Οι ψυχοκοινωνικοί κίνδυνοι, όπως το άγχος και η εξουθένωση που σχετίζονται με την εργασία, είναι από τα πιο δύσκολα ζητήματα στον τομέα της επαγγελματικής ασφάλειας και υγείας. Επηρεάζουν σημαντικά την υγεία των ατόμων, ...